Connect with us

POP!MIX

Splitski kantautor Nikola Čelan objavio novi singl “Spaljene rane”

pop!mix/news

Splitski kantautor Nikola Čelan objavio novi singl “Spaljene rane”

Splitski kantautor Nikola Čelan objavio novi singl “Spaljene rane”

Spaljene rane naslov je trećeg po redu samostalnog singla splitskog kantautora Nikole Čelana. Poznatiji kao jedan od osnivača, član i frontmen brojnih glazbenih skupina (TBF, Libar, Iskon, Rectum…) Čelan je svoj aktualni singl realizirao u suradnji s jakim glazbenicima, instrumentalistima sa splitskog područja poput Petra Radanovića (gitare, programiranje), Jana Ivelića – Pele (bubnjevi) i Frane Mihalja (truba).

Režiju i produkciju videa potpisuje Ivana Kragić (inače autorica nagrađivanog dokumentarca “Nun of your business”) a u spotu se, uz Nikolu kao glumica pojavljuje Petra Hrašćanec, poznata hrvatska koreografkinja s područja suvremenog plesa u čijem se stilom i stavom nabijenom nastupu osjeća i prepoznaje iskustvo autorstva i suradnje na projektima baziranim na popularnoj i rock glazbi Joy Divisiona (“Love will tear us apart” i drugima).

“Spaljene rane” novi je u potpunosti autorski Čelanov uradak u kojemu on pokušava sublimirati svoje široko žanrovsko iskustvo i stilsku raznolikost koja odlikuje njegov dugogodišnji izvođački angažman. Pjesma hiperrealistične ljubavne tematike bavi se kompromitiranim odnosom partnera te pokušajem zacjeljenja koje su suradnice i akteri videa snažno oslikale pripadajućim vizualnim i scenskim sredstvima.

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top