Connect with us

POP!MIX

Službeno je! Rastali su se Severina i Igor Kojić

pop!mix/news

Službeno je! Rastali su se Severina i Igor Kojić

Foto: Instagram

Službeno je! Rastali su se Severina i Igor Kojić

Severina i Igor Kojić službeno su okončali  brak. Sporazumno su potpisali razvod braka na zagrebačkom sudu i to samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev, piše Večernji list.  Severina i Igor su u braku proveli šest godina, a posljednjih godinu dana se u medijima pisalo o kraju njihovog braka. Ono što je potaknulo šuškanja je i činjenica da od travnja prošle godine nisu viđeni zajedno u javnosti. Nedavno su se otpratili s društvene mreže Instagram i to je na neki način bila “potvrda” kraja.  Zadnja službena fotografija koju je Severina objavila s Igorom je od 2. veljače 2020. kada su bili u Rijeci na spektaklu za prijestolnicu kulture.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severina i Igor su imali nekoliko vjenčanja, prvo je bilo ono u istarskim Balama u krugu najbližih prijatelja i obitelji,  25. rujna 2015. Zatim je uslijedilo i građansko vjenčanje koje se održalo pred oko 600 uzvanika u Beogradu. To nije bilo sve, svoju ljubav su okrunili i treći put i to na svom putovanju u Afriku.

Brak s Igorom Kojićem, Severini je bio drugi brak nakon razvoda od srbijanskog poduzetnika Milana Popovića s kojim ima sina i s kojim još uvijek vodi sudski spor oko skrbništva.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top