Connect with us

POP!MIX

Selena Gomez najavila “Revelación”, svoj prvi EP na španjolskom jeziku

pop!mix/news

Selena Gomez najavila “Revelación”, svoj prvi EP na španjolskom jeziku

(Selena Gomez x Rauw Alejandro, promotivna fotografija, Universal Music)

Selena Gomez najavila “Revelación”, svoj prvi EP na španjolskom jeziku

Nakon što je fanove diljem svijeta iznenadila objavom singla “De Una Vez”, svoje prve pjesme na španjolskom jeziku nakon deset godina, uspješna glazbenica nastavlja u tom tonu! Predstavila je singl “Baila Conmigo” ft. Rauw Alejandro.

Ovime je Selena Gomez ujedno potvrdila i objavu EP izdanja “Revelación”, koje nam stiže 12. ožujka. Novi EP sadržavat će ukupno sedam pjesama, i to na španjolskom jeziku, a za produkciju izdanja zaslužni su Tainy i NEON16.

Iznimno sam ponosna na svoje latino korijene i osjećala sam se osnaženo ponovno pjevati na španjolskom jeziku” otkrila je Selena Gomez te nadodala: “Uložila sam puno truda i rada kako bih imala pravilan izgovor. Iznimno poštujem publiku kojoj je ova pjesma namijenjena. Naravno, želim da svi uživaju u mojoj glazbi, ali s ovim izdanjem se direktno obraćam svojoj fan-bazi španjolskog govornog područja te odajem počast svojim korijenima – i jako sam uzbuđena zbog toga.

U novoj pjesmi “Baila Conmigo” (“Dance With Me”) pridružio joj se portorikanski reper i pjevač Rauw Alejandro, dok je za prateći videospot zaslužan redatelj Fernando Nogari. Video u manje od 12 sati od objave broji više od dva milijuna pregleda te je dosegnuo i #50 YouTube Trending liste u Hrvatskoj.

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top