Connect with us

POP!MIX

Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić na turneji u Australiji i Novom Zelandu

pop!mix/najave

Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić na turneji u Australiji i Novom Zelandu

Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić na turneji u Australiji i Novom Zelandu

Slavni kazališni i filmski glumac, pjesnik i profesor Rade Šerbedžija i jedan od najboljih svjetskih gitarista, Miroslav Tadić, 2018. godinu počet će radno! Krajem siječnja i početkom veljače putuju u Australiju i Novi Zeland gdje će održati nekoliko koncerata za svoje obožavatelje.

Raspored koncerata:

26.1. Mercury Theatre, Auckland
27.1. Melbourne Recital Centre, Southbank, Melbourne
31.1. The Old Museum, Bowen Hills, Brisbane
3.2. Sir John Clancy Auditorium, Kensington, Sydney
4.2. Octagon Theatre, Crawley, Perth

Šerbedžija i Tadić 2008. godine objavili su zajednički album “Imam pjesmu za tebe” i od tada često zajedno nastupaju na koncertima u regiji ali i diljem svijeta. Miroslav Tadić nije jedini veliki gitarist s kojim je Šerbedžija surađivao, tu su i zajednički nastupi s makedonskim velikanom Vlatkom Stefanovskim.

Croatia Records objavila je Šerbedžijin “Greatest Hits Collection” u kolovozu 2016. godine, dok je Miroslav Tadić ove godine objavio novi studijski album “Spavati, možda sanjati” s obradama tradicionalnih uspavanki i istinskih evergreena. Šerbedžija će do kraja ove godine nastupati i sa Zapadnim kolodvorom i to 26.12. u Beogradu, 28.12. u Pirotu i 29.12. u Nišu dok ih 18. siječnja očekuje nastup u bečkom Theater Akzentu.

More in pop!mix/najave

To Top