Connect with us

POP!MIX

SACHER: Kad na nebu vidiš dugu

pop!mix/news

SACHER: Kad na nebu vidiš dugu

SACHER: Kad na nebu vidiš dugu

‘Kad na nebu vidiš dugu’ sedmi je singl benda SACHER s aktualnog albuma Biser, ambra, jantar. Za tu gorko-slatku, mnogima najdražu pjesmu s albuma, sam Sacher kaže da je, kao uglavnom sve njegove pjesme, izjava ljubavi.

Uz njega na basu i električnom glasoviru, pjesmu izvode Filip Riđički (vokal), Drago Brkljačić-Faca na bubnjevima, Ivan Beuc na gitari i Miljan Bakić na gitari i pratećim vokalima. Bendu se kao gost pridružuje Zvonimir Dusper-Dus na vrlo rijetkom instrumentu, Hohnerovom pianetu.

Autorica videa i ovaj put je Branka Sacher. Prema njenim riječima, kao što pjesma omekšava granicu između ovoga i onoga svijeta, video koji pjesmu prati pretvara svakodnevne slike u onostrane, u snovitu igru svjetla, oblika i boje.

Foto | Goran Berović

“U snu vrijeme prestaje biti linearno na uobičajeni način. Događaji počnu slijediti neku svoju logiku, slažu se jedan iznad drugoga i isprepliću.” – poručila je Branka. 

Ili kako Sacher kaže: “Kad Morfej preuzme lokomotivu, razum-vlak odlazi iz stanice. Nekad u zadnji čas u vagon uskoči neki zvuk-svjetlo, i svakim se okretajem kotača sve više odvaja od priče iz koje je došao i postaje nešto drugo.” Naša preporuka je da spot pogledate na velikom ekranu s HD postavkama.

More in pop!mix/news

To Top