Connect with us

POP!MIX

Riječki bend Jonathan u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti

pop!mix/news

Riječki bend Jonathan u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti

Riječki bend Jonathan u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti

Riječki bend Jonathan stiže u dvorište zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti u petak 27. kolovoza.

Jedan od najboljih live bendova cijele regije oduševljava visoko energetskim nastupima gdje god da se pojave, a koncert u dvorištu ALU-a prava je prilika za sve one koji su ih do sada propustili ili žele ponoviti Jonathan gradivo.

Jonathan – „Falling“

Prostor je to u kojem bend nikada nije nastupao, a kroz cjelovečernji nastup i puni headlinerski set dolaze predstaviti presjek svog rada i pjesme sa svih izdanja do sada. Jonathan je ujedno u 2021. ušao glazbeno, vizualno i estetski resetiran, uz sjajan singl “Falling” kojim najavljuju novi album.

Nakon sjajnog koncerta za otvaranje Hala parka u svibnju uz Je Veux, te nastupa u dvorištu Močvare početkom srpnja zajedno s Lovely Quinces, Jonathan završavaju svoju, na neki način, malu zagrebačku ljetnu turneju ovim velikim samostalnim koncertom u Dvorištu likovne akademije.

Jonathan – “Try To Get Even”

Koncert je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH, a broj ulaznica ograničen je na 350.

Ulaznice su u prodaji od petka, 13. kolovoza u 14:00 kroz sustav Eventim, njihova fizička prodajna mjesta i online na eventim.hr, po cijeni od 80 kn, a na sam dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 100 kn.

 

More in pop!mix/news

To Top