Connect with us

POP!MIX

Prvi samostalni singl Rap Riberyja

pop!mix/news

Prvi samostalni singl Rap Riberyja

Prvi samostalni singl Rap Riberyja

Rap Ribery je glazbenik sa zagrebačke Trešnjevke. U svojem radu spaja moderni sound sa zvukovima legendarnog repa 90-ih. Nakon angažmana u više zagrebačkih grupa koje su ostavile trag na hrvatskoj rap sceni, sada prvi puta kreće u solo vode sa singlom “Mama” koji je napravljen u suradnji sa dobro poznatim imenima sa scene Zembom Latifom i Gocom R.I.P., a krajem godine možemo očekivati i njegov album prvijenac pod imenom “Muzika za Jeep“.

Foto by: Ana Cindrić

 

“Pjesma ‘Mama’ je nastala tako da mi je Zembo pustio beat koji je radio od svojih vokala koji na kraju nisu završili na njegovom albumu. Otpjevao mi je ideju refrena i odmah sam se zagrijao, otišao doma i drugi dan se vratio sa tekstom za cijelu pjesmu.

U ovoj pjesmi mama je samo figura kojoj se obraćam na način da s upornim radom ništa nije nemoguće i da svaki san koji živiš može postati realnost i da nikada ne treba sumnjati u svoje mogućnosti te da ako ikada itko sumnja u tebe, ti mu moraš pokazati suprotno. Nakon što smo snimili versove i refren pustili smo pjesmu Goci koji se odmah nadovezao na traku te smo dobili finalnu verziju pjesme koja je ugledala svjetlo dana.”, ispričao je Rap Ribery.

Spot za pjesmu “Mama” radio je talentirani Luka Matković koji je dosad surađivao s velikim imenima, kako naše, tako i internacionalne glazbene scene.

Pjesma “Mama” dostupna je na svim streaming servisima.

 

 

More in pop!mix/news

To Top