Connect with us

POP!MIX

Potraga za glasom

pop!mix/news

Potraga za glasom

Foto: Luka Tambača

Potraga za glasom

Potraga za glasom novog singla dovela je Slavka Remenarića, suosnivača grupe Boa, i njegov glazbeni projekt Million, do Kuala Lumpura

Za moju novu pjesmu producent Zvonimir Dusper i ja tražili smo glas koji bi odgovarao njenoj atmosferi. Začudo, nismo mogli pronaći bariton tamnije boje, koji smo tražili, sve dok se Dus nije sjetio jednog glasa, koji je čuo prije više godina.

Nismo znali čiji je to glas, samo smo vjerovali da bi nam odgovarao za pjesmu. Ali kako danas gotovo svatko negdje ostavi svoj digitalni trag, tako je i vlasnik tog glasa nakon prave istrage po Facebooku,YouTubeu i Googleu pronađen. Nije bio tamo gdje smo očekivali, u Hrvatskoj, nego puno dalje, na dalekom istoku, u  glavnom gradu Malezije Kuala Lumpuru. Tamo već više godina ima zavidnu karijeru kao autor filmske glazbe.

„Kliknuli” smo na prvu u virtualnom svijetu i dogodilo se nešto za mene posebno. Pjesmu sam napisao i demo snimio  u Zagrebu, otpjevana je u Kuala Lumpuru, a producirana  opet u Zagrebu. Nalazili smo se na WhatsAppu, na Zoomu, prilagođavali se vremenskoj razlici i tako snimili izvrsnu stvar.

Novi singl, kojeg će pratiti i video spot, snimljen na relaciji između Hrvatske i Malezije, pojavit će se uskoro u izdanju Menarta.

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top