Connect with us

POP!MIX

Poslušajte “Falling” – novi singl grupe Jonathan

pop!mix/news

Poslušajte “Falling” – novi singl grupe Jonathan

Foto: PR

Poslušajte “Falling” – novi singl grupe Jonathan

Riječka grupa Jonathan, objavila je novi singl “Falling” kao uvod u nadolazeći materijal.

“Ovo je prva pjesma s kojom ćemo početi najavljivati nešto što bi do kraja godine moglo postati album. Radimo malo drugačije nego inače, nema koncepta nego ide pjesma po pjesma, pa sve objedinimo u jednu cjelinu kada se skupi dosta materijala. Za sada smo snimili nekoliko pjesama, “Falling” je bila prva, pa smo s njom nekako krenuli i dosta odražava duh vremena u kojem živimo” – poručuje Jonathan.

 

Producent pjesme je stalni suradnik Jonathana, Matej Zec, koji je producirao sve albume benda do sada, a pjesma je snimljena u studiju G.I.S. u Rijeci. Novi singl prati i videospot u kojem se pojavljuje  riječki plesač Toni Flego, čije su artističke sposobnosti dale pjesmi novu dimenziju. Uz njega, bend ima novu suradnju s Filipom Gržinčićem koji potpisuje režiju spota. Filip je dosad režirao spot “I Never Meant To Be There” s albuma “To Hold” i odradio nekoliko photo sessiona s grupom.

Kao prvo studijsko izdanje nakon tri godine singl “Falling” predstavlja i početak nove autorske faze, kao i svjež, gotovo novi bend, resetiran glazbeno, vizualno i estetski, te najavljuje novo izdanje čiji se izlazak očekuje krajem godine.

Foto: PR

„To Love / To Hold“ na dvostrukom limitiranom vinilu!

Samo nekoliko tjedana nakon novog singla Jonathan će objaviti specijalno limitirano deluxe dvostruko vinilno izdanje albuma „To Love“ (2017.) i „To Hold“ (2018.). Otisnut u samo 300 primjeraka, vinil donosi na jednom mjestu oba posljednja izdanja, koji su završili na listama najboljih godišnjih albuma u regiji. Dvostruko izdanje na tržište dolazi 10. ožujka, a u sljedećim tjednima će band i izdavač LAA objaviti informacije o prednarudžbi albuma, kao i glazbene dućane gdje će izdanje biti dostupno.

Predstavljanjem novog singla „Falling“ grupa ulazi u novu fazu, kako autorstvom, tako i na drugim poljima funkcioniranja benda.

 

 

More in pop!mix/news

To Top