Connect with us

POP!MIX

Pjesma „Moj rođo”, novi singl Repera iz sobe i Alejuandra Buendije!

pop!mix/news

Pjesma „Moj rođo”, novi singl Repera iz sobe i Alejuandra Buendije!

Foto: PR

Pjesma „Moj rođo”, novi singl Repera iz sobe i Alejuandra Buendije!

„Kao što sami naziv kaže, pjesma je o stereotipu sa kojim smo se svi susretali. ‘Rođo’ je uzor, vozi samo ‘švabe’, nosi skupe marke i nikada se ne vraća praznih ruku u rodnu grudu. “Pomozi Rođo!” – kliče Reper iz sobe, pravim imenom Ivan Grgić.

Spot je snimljen na ranču u okolici Koprivnice, a režiser je Dinko Šimac. Asistent kamere je Romana Pavliša, a u spotu se još pojavljuju Nevin Augustine i Mario Torbica.

Pjesma ima egzotičan ritam i modernu produkciju, glazbu potpisuju Ivan Grgić (Reper iz sobe) i Davor Doležal, tekst Ivan Grgić i Saša Antić aka Alejuandro Buendija.

Za produkciju je zaslužan Davor Doležal u suradnji sa Ivanom Grgićem, a aranžman potpisuju, Davor Doležal, Ivan Grgić i Saša Antić.

„Znači nema tu puno priče, kad me rođo nazvao ja sam istog trena zakljucao radnju, uskočio u svoj BMW 3cu, udario po gasu i stigao u Zagreb iz Munchena za 2 sata, možda koji minut više, a bilo bi i prije da me nisu na carini ugnjavili, al nije bitno to sad. Odmah smo otišli do Dugog i snimili rapove, popili pivo, i eto ti ga na. A malo iza toga, kad sam išao posjetit malo svoje u Rapovlje Gornje prošao sam preko Koprivnice gdje smo snimili i spot kod nekih divnih ljudi, i to ti je to moj PR, čista uživancija, a šta drugo.”, zaključuje Alejuandro Buendija!

Reper iz sobe je tik pred početak pandemije 2020. objavio album „Vanka”.

Unatoč nesretnoj godini, Reper iz sobe je sa svojim bendom uspio održati  nekoliko sjajnih  soul/funk/hip hop crossover koncerata u skladu s epidemiološkim mjerama, a albumu se smiješi glazbena nagrada Porin jer je nominiran u kategoriji za najbolji hip hop album!

Pjesma je dostupna na svim digitalnim servisima:

https://backl.ink/146273319

More in pop!mix/news

To Top