Connect with us

POP!MIX

“Ono malo sreće” Zdravka Čolića proglašen najboljim albumom 2018. godine!

pop!mix/news

“Ono malo sreće” Zdravka Čolića proglašen najboljim albumom 2018. godine!

(foto: Croatia Records promo)

“Ono malo sreće” Zdravka Čolića proglašen najboljim albumom 2018. godine!

Najveća regionalna glazbena zvijezda Zdravko Čolić dobila je još jedno veliko priznanje za cijenjeni album “Ono malo sreće”. Portal “Eurovision on top”, koji okuplja na jednom mjestu obožavatelje Eurovizije, proglasio je upravo Čolin album za najbolji u 2018. godini. Priznanje je tim veće što dolazi od glasova posjetitelja portala, a Zdravko Čolić već desetljećima ima poseban i jedinstven odnos sa svojim obožavateljima. Prvo veliko zajedničko izdanje dviju najvećih diskografskih kuća naših prostora, Croatia Recordsa i PGP RTS-a, nakon objavljivanja mjesecima nije silazilo s top lista prodaje, a u travnju je isti portal “Eurovision on top” ovaj album stavio na prvo mjesto najprodavanijih izdanja u Europi.
“Album godine je klasično djelo koje se smatra remek-djelom, a svaki obožavatelj Eurosonga trebao bi ga imati na svojoj polici”, stoji u obrazloženju portala.

Svakako treba spomenuti kako je Zdravko Čolić u konkurenciji za album godine uvjerljivo pobijedio ostavivši daleko iza sebe druge konkurente, pa tako nakon njegovih 41% glasova drugo mjesto drži Talijan Marco Mengoni (23%), treći je Poljak Michał Szpak (22%), a četvrta pobjednica Eurosonga, Austrijanka Conchita Wurst (9%).
Osim ove kategorije Čola je bio nominiran i za pjesmu godine sa svojim velikim hitom “Tebe čuvam za kraj”, te je u konačnici glasovima publike osvojio drugo mjesto.

Album “Ono malo sreće” je dostupan u svim boljim CD shopovima u Hrvatskoj i regiji te u službenom webshopu Croatie Records.

More in pop!mix/news

To Top