Connect with us

POP!MIX

Olivia Rodrigo objavila debitantski album!

pop!mix/news

Olivia Rodrigo objavila debitantski album!

(Olivia Rodrigo, Universal Music)

Olivia Rodrigo objavila debitantski album!

Kada je riječ o aktualnoj pop glazbi, bez zadrške se može reći kako je 2021. godina od samog početka u znaku nove svjetske glazbene senzacije Olivije Rodrigo! Godinu je započela nevjerojatno uspješnom pjesmom “drivers license”, čiji je uspjeh u stopu pratio i „deja vu”, a sada je, samo tjedan dana nakon singla „good 4 u” stiglo i očekivano debitantsko izdanje. Album „SOUR”, od danas je dostupan na svim streaming platformama: OliviaRodrigo.lnk.to/SOUR

Zajedno sa spomenutim singlovima, album donosi ukupno 11 pjesama kojima su Olivia Rodrigo i njen producent Dan Nigro, kako je i sama glazbenica otkrila u nedavnom razgovoru za Rolling Stone, željeli prikazati njenu svestranost – autorsku i glazbenu. Olivia jednako snažno i uvjerljivo može predstaviti emotivnu baladu, ali i cool alternativni pop zvuk.

Njen prvi singl „drivers license” privukao je veliku pozornost diljem svijeta, postavši prvi singl koji je u 2021. godini prešao milijardu streamova. Drugi singl „deja vu” debitirao je na visokom petom mjestu Billboardove Hot 100 ljestvice, čime je Olivia postala prva izvođačica u povijesti kojoj su prve dvije objavljene pjesme zasjele na sam vrh ove prestižne glazbene liste. Aktualni singl„good 4 u” prati mračna retro atmosfera videospota direktora Petra Collinsa, koji je u prvih tjedan dana  na YouTubeu pregledan gotovo 40 milijuna puta.

“SOUR” – popis pjesama:

brutal

traitor

drivers license

1 step forward. 3 steps back

deja vu

good 4 u

enough for you

happier

jealousy. jealousy

favorite crime

hope ur ok

More in pop!mix/news

To Top