Connect with us

POP!MIX

Objavljene nominacije za nagradu Porin: Pavel osvojio čak 5 nominacija!

pop!mix/news

Objavljene nominacije za nagradu Porin: Pavel osvojio čak 5 nominacija!

Cover | Filip Gržinčić

Objavljene nominacije za nagradu Porin: Pavel osvojio čak 5 nominacija!

Putem prijenosa na YouTube kanalu Porina, pod voditeljskom palicom Tamare Loos, objavljene su nominacije za 28. izdanje hrvatske glazbene nagrade Porin.

Izvođači Dallas Records nominirani su u nekoliko kategorija. Pet nominacija osvojila je grupa Pavel. Novi studijski album ‘Enuui’ nominiran je za Album godine, Najbolji pop album, Najbolje likovno oblikovanje (Filip Gržinčić), a duet s Tedijem Spalatom ‘Ne daj na nas’ nominiran je za Najbolju vokalnu suradnju i Pjesmu godine!

S albumom Škrinja u kategoriji Najbolji hip hop album nominiran je Saša Antić aka Alejuandro Buendija, koji se novim albumom vješto upisao u vrh originalnih glazbenih izričaja u godini koja je industriju bacila na koljena, a njemu je donijela nominacije za Večernjakovu ružu, nagradu Rock & Off, a sada i nominaciju za Porin.

Foto | Mile Modic

Foto | Mile Modic

Neočekivana, ali upečatljiva vokalna suradnja glazbene dive Tereze Kesovije Leta 3,  nominirana je u kategoriji za Najbolju vokalnu suradnju. Tereza i dečki iz Leta 3 prvi su se put upoznali 2017. godine na dodjeli Porina u Splitu, a nakon toga krenuli su u suradnju koja im je ove godine donijela nominaciju za upravo tu nagradu.

Osim navedene nominacije, pjesma Tereze Kesovije ‘Ima te’ nominirana je u kategoriji za Najbolju produkciju koju potpisuje Goran Kovačić. Nominaciju za Najbolji video broj osvojili Psihomodo Pop za spot ‘Banana’ u režiji Dalibora Barića, a ‘U sjećanje na Mikija – koncert iz Lisinskog ‘Nek’ noćas pjesme plove’ nominiran je za Najbolji album tamburaške glazbe čiji je producent Zvonimir Mihovec.

 

More in pop!mix/news

To Top