Connect with us

POP!MIX

Objavljen četvrti studijski album Palome Faith

pop!mix/news

Objavljen četvrti studijski album Palome Faith

U prodaji je novi, četvrti studijski  album Palome Faith „The Architect“! Paloma Faith. Jedna od samo dvije britanske glazbenice čija su posljednja tri albuma dostigla dvostruku platinastu nakladu u Velikoj Britaniji, na novom je albumu surađivala s nekoliko autora, glazbenika, producenata. Među njima su: Sia, John Legend (duet „I´ll Be Gentle“), Jesse Shatkin, Rag´n´Bone Man…  Album otvara „Evolution“, odnosno monolog glumca Samuela L. Jacksona, a na albumu je i politički komentar  novinara i aktiviste Owena Jonesa: “Politics of Hope“ .

Ovo je Palomin  prvi album u tri godine, a u tom periodu joj se dogodila još jedna velika prmjena – rodila je svoje prvo dijete.  Kroz  15 pjesama na standardnom izdanju i deluxe izdanju kroz njih 19, protežu se  društvene i političke teme, ali i teme majčinstva , utjecaj tehnologije na osjećaje…Dotakla se Paloma i Donalda Trumpa, Brexita i izbjegličke krize („Warrior“),  . Sjajan pop album uključuje i nove hitove „Crybaby“ i „Guilty“ !

˝„The Architect“ je album o promatranju društva. Bila sam nepopustljiva u tome da neću pisati o ljubavi.  Željela sam pogledati izvan sebe. Govorim o politici iz perspektive običnog čovjeka, žene koja  promatra zašto ljudi pate. Svaka pjesma na albumu je o različitom segmentu društveno političkog svijeta  koji sam istraživala“, poručuje Paloma, napominjući:  „Htjela sam napisati nešto modernije. Na prethodnim albumima sam bila više zabrinuta prošlošću, ali sada zbog majčinstva gledam naprijed jer želim promijeniti stvari zaibolju budućnost.  To je brak starog i novog.“

More in pop!mix/news

To Top