Connect with us

POP!MIX

Novi televizijski program – KLAPE i TAMBURE TV

pop!mix/bizz

Novi televizijski program – KLAPE i TAMBURE TV

Klape i Tambure TV novi je televizijski program na kojem svaki dan, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu možete uživati u najvećim klapskim i tamburaškim hitovima! Novi televizijski program novi je projekt CMC televizije.

Klape i Tambure TV donosi ono najbolje iz glazbene škrinje Dalmacije i Slavonije. Klape Cambi, Iskon, Intrade, Šufit, Rišpet, Maslina, Sv. Florijan, Munita i mnoge druge koje su svojim pjesmama pronašle put do publike, ali i one kojima će to tek poći za rukom, bit će dio programa Klape i Tambure TV-a. Hitovi Najboljih hrvatskih tamburaša, Dika, Slavonskih lola i Fijakera kao i moderan zvuk tambure u pjesmama Mejaša, Bosutskih bećara, Vranca, Posegane, Džentlmena, Slavonija Banda, Kasa i mnogih drugih, ovaj kanal čine jedinstvenim programom koji će zasigurno prihvatiti šira publika.

Od tradicionalnog zvuka tambure i klapskog a cappella pjevanja, do pop/rock ritmova u novijim izvedbama klapa i tambura, sve to možete poslušati kadgod poželite na ovom televizijskom kanalu.

Klape i tamburaški sastavi sve su popularniji, a upravo na ovom programu predstavljat će svoje nove pjesme i spotove. Uz to, novi glazbeni kanal od zaborava će sačuvati izvorni zvuk tambure, kao i klapskog pjevanja.

Kanal Klape i Tambure TV možete pratiti u osnovnom paketu VIP TV-a i na YouTube live stream linku: https://www.youtube.com/watch?v=9wx8ATqZsH0

Sve informacije o novom kanalu Klape i Tambure TV pronađite na Facebooku: https://www.facebook.com/Klape-i-Tambure-TV-506376523063999/?fref=ts
i na web stranici: http://cmc.com.hr/category/klape-i-tambure-tv/

More in pop!mix/bizz

To Top