Connect with us

POP!MIX

Nova voditeljica glazbene emisije PopRock.hr je Tamara Loos

pop!mix/news

Nova voditeljica glazbene emisije PopRock.hr je Tamara Loos

Tamara Loos, trenutno nominirana za najradijski glas godine, pridružuje se Erminu Preljeviću kao nova voditeljica glazbene emisije PopRock.hr. U emisiji PopRock.hr gostuju mnogi etablirani, ali i novi glazbenici hrvatske glazbene scene, a emisija se emitira svakim radnim danom na HTV-u 2 s početkom u 19:30. Prvu emisiju s Tamarom Loos u ulozi voditeljice možete pogledati već u petak, 16. 02. u 19:30.

Svoje prve voditeljske angažmane odradila je već sa 17 godina u „Briljanteenu“. Godinu nakon nastavila ga je u Dječjem programu na HRT-u. Vodila je emisije „Nulti sat“, „Vip Music Club“ te „HRT Top 20“. Sa Zlatom Muck javlja se i iz Green rooma, 2008. počinje raditi na Anteni Zagreb, gdje i danas vodi jutarnji show sa Sašom Bunetom. U međuvremenu vodila je i emisiju „Mijau Vau“ s Borisom Mirkovićem, a nedavno je sudjelovala i u HRT-ovoj emisiji „Ja to mogu“ s Lanom Jurčević.

Osim što je radijska i televizijska voditeljica, okušala se i kao glumica pa je tako ostvarila i ulogu u seriji „Pod sretnom zvijezdom“ i u seriji „Horvatovi“. Tamara se natjecala i u glazbenom tv showu „Zvijezde pjevaju“, gdje je u paru s Markom Toljom osvojila drugo mjesto. Po struci je diplomirana ekonomistica i veliki je zaljubljenik u prirodu i životinje, a zna često reći kako bi rado živjela negdje u prirodi u drvenoj kućici. Nova voditeljica PopRock.hr-a  nam je odgovorila na neka zanimljiva pitanja, a koliko je zaista osebujna možete provjeriti u video zapisu u nastavku.

Tamaru Loos možete gledati svaki radni dan u PopRock.hr-u u 19:30 na drugom programu Hrvatske radio televizije gdje će intervjue voditi s poznatim glazbenim imenima naše scene.

More in pop!mix/news

To Top