Connect with us

POP!MIX

Nova verzija hita “Ljubav 21” – PipsChips&Videoclips ft. Edo Majka

pop!mix/news

Nova verzija hita “Ljubav 21” – PipsChips&Videoclips ft. Edo Majka

Nova verzija hita “Ljubav 21” – PipsChips&Videoclips ft. Edo Majka

„Ljubav 21“ nova je verzija jednog od najvećih hitova grupe PipsChips&Videoclips napravljena u suradnji s Edom Maajkom.

Pripremajući se za koncert karijere na Šalati, koji je prebačen na jesen ove godine, Pipsi su odlučili osvježiti jedan od najprepoznatljivijih singlova svoje karijere, objavljenog na albumu “Dernjava”. “U međuvremenu se svijet okrenuo naopačke, a zagrebačka Šalata doslovno je, nije šala, popucala. Skužili smo da se više se nema što čekati. Palimo motore, pred nama je lansiranje novosnimljene, totalno drukčije verzije „Ljubavi“ s Edom Maajkom, nadamo se da će vam se svidjeti. Kao prateće urlačice pojavljuju se ljepše trećine Johnsons family – Yaya i Lucija”, kaže Ripper.

Foto: Sasa Huzjak

“Dernjava je jedan od domaćih albuma koji smo slušali u srednjoj školi. Album krcat hitovima, dobrim spotovima i ponajboljom produkcijom tog vremena, tako da kad mi je Ripper rekao ideju za remix pjesme “Ljubav” naravno da sam uskočio. Nisam znao otkud i prema kamo krenuti s tekstom, pa me je tu on malo protresao, naveo i konačno sam uspio napisati nešto dobro. Jako sam zadovoljan kako je sve ispalo i što sam dio ovog projekta”, kaže Edo Maajka.

Pjesmu je producirao Ivan Božanić. Prati ju i animirani spot u režiji talentirane Martine Meštrović, koja već otprije potpisuje video za 3PM. Spot će se premijerno moći pogledati ove subote u emisiji Top.hr na RTL-u nakon čega će biti dostupan na YouTubeu.

Singl „Ljubav 21“ možete poslušati na Pips Bandcampu i svim digitalnim servisima.

Foto: Saša Huzjak

More in pop!mix/news

To Top