Connect with us

POP!MIX

Nakon sjajnog nastupa na Sustipanu najavljeni koncerti Josipe Lisac do kraja ljeta

pop!mix/news

Nakon sjajnog nastupa na Sustipanu najavljeni koncerti Josipe Lisac do kraja ljeta

Nakon sjajnog nastupa na Sustipanu najavljeni koncerti Josipe Lisac do kraja ljeta

Nakon trijumfalnog nastupa,11. kolovoza u Splitu na Sustipanu, naša najveća glazbena umjetnica Josipa Lisac najavila je tri koncertna nastupa za kraj ljeta.

Na izuzetnu lokaciju na Sustipan Josipa se sinoć vratila nakon dugih devet godina, na pozornicu i događaj koji je i otvorila u srpnju 2012. godine. Josipin nastup tada bio je prvi uopće na manifestaciji San sustipanske noći, koja je odmah postala tradicionalna, a uskoro i jedan od najznačajnijih glazbenih događaja ljeta u Splitu svake sezone.

Josipa Lisac – “Daleko”

Kroz dvosatni nastup Josipa je podsjetila na svoj prebogati katalog klasika, koji sadržava pjesme poput “Danas sam luda” koja je digla publiku na noge, kao i emotivne “Magla” ili “Gdje Dunav ljubi nebo”.

Više puta tijekom koncerta pohvalila je splitsku publiku koja je mirno i s pažnjom odslušala cijeli koncert. U posebnom ambijentu Sustipana, jednog od najljepših koncertnih prostora na našoj obali, Josipa Lisac i njezin band još jednom su ostavili sjajan dojam na njene fanove.

Oduševili su mnogobrojnu publiku svih generacija koja nastup naše dive ispratila gromoglasnim pljeskom i sjedeći na dekicama, što je na neki način postao i zaštitni znak Sustipanskih noći.

 

Josipa Lisac – „Dok razmišljam o nama“ (live)

Josipa Lisac će koncertno ljeto nastaviti u Rijeci, na Trsatskoj gradini 25. kolovoza, nakon čega slijede Špancirfest u Varaždinu 29. kolovoza i koncert u Đakovu 17. rujna.

More in pop!mix/news

To Top