Connect with us

POP!MIX

Nakon sjajnih svirki na prvoj Dallasijadi, najavljeno je i drugo izdanje – 7. 12 u Vinlyu

pop!mix/news

Nakon sjajnih svirki na prvoj Dallasijadi, najavljeno je i drugo izdanje – 7. 12 u Vinlyu

(Fotografije: Sasha Welles)

Nakon sjajnih svirki na prvoj Dallasijadi, najavljeno je i drugo izdanje – 7. 12 u Vinlyu

U sklopu novog koncertnog serijala Dallas Recordsa, Vinyl bar prošlog je petka bio ispunjen pozitivom i odličnim svirkama nekih novih imena iz Hrvatske i regije koji su okupljenoj publici uživo predstavili svoj glazbeni opus. Prvi puta uživo u Zagrebu je  zapjevala Vanja Mišić i publiku osvojila ležernim sjedećim nastupom koji je u intimnoj atmosferi Vinyla neodoljivo podsjećao na cabaret. Na repertoaru se se našle njezine autorske pjesme ‘Prstima’‘Leptiri i kornjače’‘Poslije ljubavi’ i aktualan ‘Tu i tu’ koji Vanju glazbeno predstavlja u nešto drugačijem izdanju, nego što smo imali prilike čuti do sada.

Nakon Vanje Mišić, u Vinylu je zapjevala i Nina Herr koja se glazbenoj sceni nedavno predstavila debitantskim singlom ‘Ja i more’ nastalim u suradnji s autorom Mikijem Solusom. Uz nekoliko snažnih obrada, Nina nas je također pretpremijerno počastila još neobjavljenim singlom ‘Nisi tu’.

Svirkom su se  nadovezali dečki iz BluVinila i nastavili ugodnu atmosferu prožetu kvalitetnim autorskim rockom za čije je tekstove zaslužan frontmen benda Matej Nakić, koji je zajedno s ostatkom benda na glazbenu scenu donio dašak prošlosti zapakiran u modernu produkciju!

Mlada glazbena nada Jessica uz već predstavljene pjesme i aktualni singl ‘Dobar je osjećaj’ premijerno je izvela svoj nadolazeći singl feat. Suicidal ‘Stranci od leda’, a na dobar se osjećaj nadovezao već dobro poznati Suicidal koji je uz odlične izvedbe pjesama ‘Nada’ featuring Bane (Songkillers)‘Tu sam doma’ feat. Geberal Woo, i ‘Ne diraj’ feat. Target još jednom najavio svoj novi album i iduće izdanje Dallasijade!

 Dallasijada #2 s novim imenima zakazana je za petak, 7.12. od 20h

More in pop!mix/news

To Top