Connect with us

POP!MIX

Massimo u novom spotu poletio u neobičnom stroju

pop!mix/news

Massimo u novom spotu poletio u neobičnom stroju

Foto: Bachrach & Krištofić

Massimo u novom spotu poletio u neobičnom stroju

Nakon uspjeha hita “Mali krug, velikih ljudi” Massimo je objavio još jednu veliku pjesmu koja je odmah po izlasku zasjela na prvo mjesto svih top ljestvica. “Putujemo i kad stojimo” svojom emocijom i predivnim stihovima osvojila je srca publike i radijski eter, a sada je dobila i svoje vizualno izdanje.
Za novi video spot zaslužan je redatelj Radislav Jovanov Gonzo, a za odlične fotografije dvojac Bachrach & Krištofić. Pjesmu su napisali Nenad Borgudan, Ivan Dečak i Aljoša Šerić, a za aranžman, mix i mastering su zaslužni Jura Ferina i Pavle Miholjević.

Spot je sniman u prostorima poliklinike Axis koja je ustupila spravu za vježbanje kako bi Massimo i Gonzo savršeno dočarali moment kada ‘se putuje i dok se stoji’. Tako je Massimo ‘poletio’ u neobičnoj spravi dok pjeva sada već legendarne stihove “I na kraju nam je dobro kući, Tu provalili smo šifru sreće, Kad se svijet na ovaj asfalt sruši, Na naša vrata neće…”


“Ova pjesma svojevrsna je posveta vremenu u kojem živimo i drago mi je da je Gonzo uspio dati joj i vizual koji ocrtava njezinu emociju. Mislim da su Aljoša, Ivan i Nenad napravili jednu predivnu numeru koja će nas uvijek podsjetiti na ono najvažnije u našim životima, hvala im.” – r
ekao je Massimo kojeg nakon promocije nove hit pjesme očekuje i velika turneja.

Tako već ovaj vikend ima dvostruki nastup u beogradskom Bitef Art Caffeu gdje nastupa 10. i 11. lipnja. 25. lipnja je u Zaprešiću u Novim dvorima, 26. lipnja stiže u Dugu resu na Grin fest, 3. srpnja je u varaždinskoj Vili Bedeković, 8. srpnja je na glavnom trgu u Trogiru, 11. srpnja čeka ga festival Exit u Novom Sadu, 17. srpnja dolazi u Primošten, na Gaj brdo na vidikovac Gospe od Loreta, 31. srpnja puni stadion Tašmajdan u Beogradu, a 2. kolovoza je  u Paliću na Ljetnoj pozornici.

Ulaznice za Tvrđavu sv. Mihovila u Šibeniku 14. kolovoza su gotovo rasprodane, pa zbog velikog interesa publike u petak 11. lipnja u prodaju kreću ulaznice za još jedan datum 15. kolovoza.

Nakon Šibenika Massimo će 18. kolovoza nastupiti u Splitu na Sustipanu.

More in pop!mix/news

To Top