Connect with us

POP!MIX

MASSIMO i VATRA u novoj glazbenoj suradnji

pop!mix/news

MASSIMO i VATRA u novoj glazbenoj suradnji

MASSIMO i VATRA u novoj glazbenoj suradnji

Massimo je oduvijek imao sreću da zna odabrati glazbenike s kojima će snimiti duet. Sjetimo se samo uspjeha pjesama “Odjednom ti” koju su napisale i s njim otpjevale Meri i Anita iz Meritas ili “Zar više nema nas” Nene Belana. Tom odličnom nizu ovih dana pridružit će se početkom veljače i grupa Vatra pjesmom “Nama se nikud ne žuri” autora Ivana Dečaka. Prva je to njihova suradnja, a fuzija Massima i Vatre od kojih svatko nosi svoju energiju, viziju i kreativu mogle bi stvoriti nezaboravne glazbene minute.

“Nakon dugo vremena dogodila se pjesma koja je uz moj vokal zahtijevala još ‘začina’, a sve je od početka skladanja prizivalo Massima”, izjavio je Ivan Dečak. “Nama se nikud ne žuri” naziv je pjesme koja je spojila popularne glazbenike i ispričala još jednu čarobnu priču. Pjesmu premijerno možete čuti u petak, 02.02. u Jutarnjem showu Antene Zagreb, a uživo će je prvi put zajedno izvesti na Massimovom koncertu za Valentinovo, 14.02. u splitskoj Spaladium Areni.  Referirajući se na koncert Massimo je u srijedu u Splitu u intervjuu za Dalmatinskiportal.com kazao: “Splitska publika može imati velika očekivanja koja ću ispuniti ovim koncertom. Ovoga puta imam specijalne goste, a to je grupa Vatra. Jučer smo snimali spot za našu zajedničku pjesmu ‘Nama se nikud ne žuri’, izvrsna je i vjerujem da će se publici svidjeti. Mislim da je zanimljiv spoj Vatre, mog benda i mene. Definitivno se radi o jednom minjončić koncertu,” poručio je pjevač.

ULAZNICE:
Ulaznice potražite online putem na www.eventim.hr, www.croatia-tickets.com i na prodajnim mjestima Eventima. Od ponedjeljka, 29. siječnja ulaznice će u prodaji biti i na blagajni Spaladium Arene. Sva mjesta u dvorani su sjedeća. U nastavku su kategorije i cijene ulaznica:

VIP parter – 180 kn
Parter 1  – 150 kn
Tribina 1 – 140 kn
Parter 2 – 120 kn

More in pop!mix/news

To Top