Connect with us

POP!MIX

Mark Mrakovčić & Šiza – Koncertna promocija albuma na vinilu

pop!mix/news

Mark Mrakovčić & Šiza – Koncertna promocija albuma na vinilu

Mark Mrakovčić & Šiza – Koncertna promocija albuma na vinilu

Respektabilni glazbeni producent Mark Mrakovčić i energični dvojac Šiza u četvrtak 14. listopada podijelit će pozornicu Vintage Industriala u službi koncertne promocije vinilnih izdanja svojih albuma prvijenaca.

Mark Mrakovčić je skladno isprepleo indie, pop, garage, noise, folk i blues u „Breeding Black Sheep”, što je pokrenulo lavinu pozitivnih reakcija struke te ga upisalo na listu nominacija za Porin u kategoriji najboljeg albuma alternativne glazbe.

Mark Mrakovčić – Moneymouth

„Stilski gledano Mark Mrakovčić kao da je ‘vanbračno dijete’ nemogućeg braka Velvet Undergrounda i Strokesa, s nizom sitnih natruha koje mirišu i na poteze grupa Blondie i Sonic Youth između ostalih – ukratko kao da je Mark sve ove godine udisao njujorški, a ne zagrebački zrak.” – Zoran Stajčić,  Ravno  do dna

„Njegove su pjesme izuzetno zrele, aranžmanski razrađene i zapravo nude tu jednu jednostavnost skladbe koju je i najteže postići.” –  Dubravko Jagatić, Nacional

Njegujući glasni i žestoki rock izričaj s punk energijom i pomalo garažnom estetikom Šiza je u kratkom roku dobila etiketu benda koji isporučuje, a ne samo obećaje, što su kolege sa scene dodatno potvrdili ukrasivši lovorikama album „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem”.

Šiza – Skromnost nikad nije bila fer

„Minimalizam postave niti malo se nije odrazio na zvučnu sliku Šize koja nikada ne ostavlja dojam da nešto fali, već u pjesmama doslovno melje sve pred sobom.” – Vedran Harča, Ravno do dna

„Antolić je prije svega dobar pjesnik, a glazba odlično prati njegovu poetiku. Snažno, energično i moćno, kakav rock’n’roll i treba biti.” – Dubravko Jagatić, Nacional

Koncertna promocija vinilnih izdanja albuma garantira energične izvedbe, a posjetitelji će imati priliku nabaviti svoj primjerak albuma na ploči po promotivnoj cijeni.

Ulaznice
Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 55 kn mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), ili putem Entrio sustava. Na dan promocije za ulaznice će biti potrebno izdvojiti 60 kn.

Promocija će se održati u skladu sa svim mjerama i preporukama Stožera, na ulazu će biti potrebno pokazati COVID potvrdu.

Događaj organizira Dostava Zvuka.

FB event: https://web.facebook.com/events/963043784556748

More in pop!mix/news

To Top