Connect with us

POP!MIX

Luka Nižetić u Tvornici kulture 28.10 priprema glazbeno-scenski show!

pop!mix/news

Luka Nižetić u Tvornici kulture 28.10 priprema glazbeno-scenski show!

foto: Petra Nižetić

Luka Nižetić u Tvornici kulture 28.10 priprema glazbeno-scenski show!

Svojim velikim koncertom u Tvornici kulture 28. listopadaLuka Nižetić uz promociju svog šestog studijskog albuma koji pod imenom ‘Ludilo brale izlazi početkom listopada obilježit će i 20 godina glazbene karijere.

Te će mu se večeri na pozornici, uz dirigentsku palicu producenta Branimira Mihaljevića i njegov stalni prateći bend, pridružiti i 10 instrumentalista, a pozornicu s njim dijelit će i posebni gosti Chord Company, muški vokalni sastav impresivnih glasova s kojima je Luka snimio klapsku verziju svoje pjesme ‘Ka more je život’, nezaobilazna Lana Jurčević, Lukina dugogodišnja prijateljica s kojom ima dvije od najljepših balada u karijeri ‘Od najgorih najbolji’ i ‘Prava ljubav’, a posebnu pažnju sigurno će pobuditi gostovanje mladog, talentiranog i vokalno senzacionalnog Marka Bošnjaka.

Pomno odabrana koncertna set lista predstavit će presjek Lukinog cjelokupnog glazbenog opusa na kojoj će se tako naći pjesme iz njegove početne faze kao što su ‘Proljeće’, ‘Ponekad poželim, ‘U mislima’, zatim ‘Amsterdama’, ‘Juga’ i ‘Obećanja’  do recentnih singlova ‘Ludilo brale’, ‘Ae’, ‘Zagrli život’ zaključno s posljednjim ‘Kad se rodiš usrid Splita’.

Majstor svjetla Tomislav Maglečić koji dolazi iz kazališnih krugova pobrinut će se da svaka pjesma dobije i svoj vizualno-scenski identitet, za scenografiju bit će zadužen Nenad Borgudan, dok će Matija Vuica osmisliti Lukin koncertni styling. Proslavljenoj modnoj kreatorici ovo će biti prvo iskustvo izrade outfita za muškog izvođača.

Tvornici kulture pred zagrebačkom publikom Luka najavljuje glazbeno-scenski show koji će se snimati za potrebe televizijskog emitiranja, dok će cijeli koncert biti sniman i za potrebe live albuma.

Ulaznice za koncert u prodaji su putem sustava Eventim po cijeni od 100 kuna.

More in pop!mix/news

To Top