Connect with us

POP!MIX

Ljubavnici imaju novu ljubavnu pjesmu

pop!mix/news

Ljubavnici imaju novu ljubavnu pjesmu

Foto: Matija Škalić

Ljubavnici imaju novu ljubavnu pjesmu

Kao i svake godine, mjesec ljubavi rezerviran je za novu pjesmu Ljubavnika, a sudeći prema prvim reakcijama nema sumnje da će „Suza ledena” doprijeti do publike.

„Suza ledena” opet je proizašla iz pera pjevača Marija Regelje, no ovaj puta pomogla mu je i Antonija Šola.

„Glazbu sam napravio ja, a tekst sam slagao zajedno s Antonijom. Mislim da dobro funkcioniramo kao tim. Antonijina ženska perspektiva i moja muška, zapravo su sjajna kombinacija da pjesma lakše dođe i do žena i do muškaraca.”, kazao je Mario Regelja koji je s dečkima snimio i sjajan spot za novu pjesmu.

„Korona je napravila svoja. Nema više ljudi na setu kao nekada. Ovoga puta smo svi zasukali rukave – dečki, njihov menadžer i ja. Sami smo složili scenu i mislimo da imamo sjajnu priču. Odlučili smo se i za green key efekt i mislim da smo uspjeli na najbolji način prenijeti emociju pjesme. Zapravo, super je kada svi radimo sve. Tako više cijenimo ono što smo napravili. Ima ova korona svojih mana, ali ima i prednosti – povezuje ljude”, kazao je mladi redatelj Matija Škalić.

Ljubavnici su tako s pjesmom „Suza ledena” još jednom pokazali da su pravi majstori kada su emocije u pitanju. Znaju dečki kako doći do srca svoje publike, a nema sumnje i da znaju kako u vrijeme krize razveseliti svoju publiku.

More in pop!mix/news

To Top