Connect with us

POP!MIX

Lika Kolorado u KSET-u promovira drugi studijski album “Kontura”

pop!mix/news

Lika Kolorado u KSET-u promovira drugi studijski album “Kontura”

Lika Kolorado u KSET-u promovira drugi studijski album “Kontura”

Lika Kolorado u KSET-u u petak, 29. listopada predstavlja svoj drugi studijski album “Kontura”!

Bend je početkom 2020. godine u izdanju Classic Recordsa objavio studijski album “Kontura” s kojeg dolaze singlovi “Gospođa” i “Spasoje”, koji su se do sada našli na nekoliko top ljestvica radijskih postaja.
Kada su prije tri godine nastupili u KSET-u s prvim objavljenim izdanjem, premašili su sva očekivanja publike i medija. Danas, nešto stariji, iskusniji i s više koncertne kilometraže spremni su ponovno stati pred publiku u istom prostoru i pokazati što su to “kuhali” od prvijenca “Smiješ zaurlat”.

Zagrebačku četvorku čine Filip Riđički (vokal), Ana Jelić (bas), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj), a ovom će prilikom nastojati opravdati stečeno povjerenje i reputaciju benda energičnih i zanimljivih live nastupa.

Kontura
https://distrokid.com/hyperfollow/likakolorado/kontura
Spasoje
https://youtu.be/ANudkDEWmNc
Gospođa
https://youtu.be/03EUDrJRC3E
Smiješ zaurlat
https://youtu.be/PU74BMUNPRc

Ulaznice po cijeni od 35 kuna potraži u KSET-u (Unska 3) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18) te online putem sustava Entrio.hr (https://www.entrio.hr/…/lika-kolorado-promocija-albuma…). Na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 45 kuna.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba. 

Facebook event

More in pop!mix/news

To Top