Connect with us

POP!MIX

Let 3 svira prva dva albuma u Vintage Industrialu, četvrtak 4. studenog

pop!mix/news

Let 3 svira prva dva albuma u Vintage Industrialu, četvrtak 4. studenog

Foto: PR

Let 3 svira prva dva albuma u Vintage Industrialu, četvrtak 4. studenog

Riječke legende Let 3 skraćeni tjedan će prijevremeno privesti kraju ovog četvrtka, 4. studenog u Vintage Industrialu. Najosebujniji hrvatski rock bend ovom prilikom vratit će se više od 30 godina unatrag i izvesti isključivo materijale s prva dva albuma „Two Dogs Fuckin’” & „El Desperado”.

Let 3 neizostavno su ime domaće rock enciklopedije te kao glazbeno-umjetnička atrakcija čine jedinstvenu pojavu na ovim prostorima. Posljednjih godina svoje vjerne obožavatelje razveselili su obogaćenim verzijama svojih najvećih hitova u koje su uklopili suradnje poput one s Terezom Kesovijom, Krankšvesterom i Sinišom Vucom, a društveni utjecaj dodatno su ojačali inventivnim video angažmanom na društvenim mrežama.

ULAZNICE I VAŽNA NAPOMENA
Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kn mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), ili putem Entrio sustava. Na dan promocije za ulaznice će biti potrebno izdvojiti 120 kn.

Koncert će se održati u skladu sa svim mjerama i preporukama Stožera, na ulazu će biti potrebno pokazati COVID potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci, te predočiti osobnu iskaznicu.

Na ulazu će biti omogućeno i testiranje, koje će vršiti poliklinika “Vaš pregled”. Cijena testa je 50 kn. Testiranje će se moći napraviti od 19:30 do 21:30h.

 

More in pop!mix/news

To Top