Connect with us

POP!MIX

Lado Bartoniček predstavlja novu pjesmu ‘Poslije tebe’

pop!mix/news

Lado Bartoniček predstavlja novu pjesmu ‘Poslije tebe’

foto: Jasmina Štefović

Lado Bartoniček predstavlja novu pjesmu ‘Poslije tebe’

 ‘Poslije tebe’, novi singl Lade Bartoničeka 

Riječanin Lado Bartonček nastavlja sa samostalnim, kantautorskm projektom započetim predstavljanjem energičnog, uplifting singla ‘Još jednom’. Brzu i dinamičnu, ska, rock pjesmu slijedi ‘Poslije tebe’, singl obučen u melodiozan pop.

Svoj projekt Lado je i najavio kao kombinaciju žanrova, od popa, rocka do balada i instrumentala, a i kroz matični projekt, bend Atmospheric, pokazao je da se ne definira određenim glazbenim okvirima, i da je istraživanje sveprisutan element njegovog stvaralaštva. “Radujem se stvaranju novih pjesama i albumu.” – rekao je, a novom pjesmom pokazuje upravo tu različitost i žanrovsko kombiniranje. Vrlo radiofonična ‘Poslije tebe’, svojim pamtljivm refrenom i melodijom, brzo se uvlači u uho i poziva na repeat.

Ladin potpis nose glazba, tekst i aranžman, a također je i odsvirao sve instrumente dok je zvuk bas gitare pojačao stalni glazbeni suradnik, Franjo Jardas.

Brdovito i vjetrovito zaleđe iznad Crikvenice, svestranom je riječkom umjetnku poslužio kao set za novi video, kojeg je snimila Jasmina Štefović, a montirao Bartoniček.

More in pop!mix/news

To Top