Connect with us

POP!MIX

Kontraefekt – ugostili fanove na setu novog spota

pop!mix/news

Kontraefekt – ugostili fanove na setu novog spota

Foto: PR

Kontraefekt – ugostili fanove na setu novog spota

Usprkos strogim epidemiološkim mjerama, Kontraefektovci uspjeli su i u ‘doba korone’ izbaciti super stvar. Prošli tjedan objavljeni su nova pjesma i spot.

“Novi singl za koji smo snimili spot zove se „Horizont našeg sna”. Treći je to po redu službeni spot. Kao i do sada tekst, glazbu, aranžman, produkciju pjesme i spota u potpunosti potpisuju članovi benda. Spot je snimljen u predblagdansko vrijeme nekoliko dana prije lockdowna tako da smo morali ograničiti broj ljudi na snimanju što nama nije bio problem s obzirom na to da sve radimo sami” – kazao je Slaven Šimić, vokal benda.

I dok je na prošlom snimanju ‘glavna zvijezda’ bio Josip Špoljar, njihov glazbeni mentor iz djetinjstva, u ovaj su spot uključeni i obožavatelji.

“Na setu smo ugostili dva naša dugogodišnja fana. Malo smo se zabavili, ali isto tako puno su nam pomogli. U trenutku kad Slaven nije mogao biti za kamerom i mikrofonom u isto vrijeme, kameru je preuzeo Franjo Brevulj, a kontrolu za mix-pultom Valentin Radičević” – otkrivaju Kontraefektovci.

Spot je snimljen u Đakovu u studiju mladog dizajnerskog brenda namještaja NUNC koji je mladim glazbenicima besplatno ustupio prostor i sve rekvizite koje su tamo zatekli.

“Nije se radilo ni o kakvom sponzorstvu, nego nam je moj poslodavac ljubazno ustupio taj studio kao podršku našem kreativnom radu, što je također nešto što se rijetko viđa i događa” – dodao je na kraju Šimić.

More in pop!mix/news

To Top