Connect with us

POP!MIX

Koncert Zabranjenog pušenja u Zagrebačkom Hala Parku

pop!mix/news

Koncert Zabranjenog pušenja u Zagrebačkom Hala Parku

Koncert Zabranjenog pušenja u Zagrebačkom Hala Parku

Nakon ljetne stanke, Hala Park objavljuje nove koncertne datume, a prvi u nizu je 01.10.2021. kada na pozornicu novootvorenog multimedijalnog prostora staje Zabranjeno pušenje! Posljednji veliki zagrebački koncert ovaj je sarajevski bend održao prije gotovo dvije godine u Domu sportova.

Prvog dana mjeseca listopada, Zabranjeno pušenje će svojim obožavateljima, osim legendarnih hitova iz vlastite uspješne pjesmarice, predstaviti i pjesme sa nadolazećeg albuma čiji izlazak najavljuju pred Novu godinu. Posljednji singl kojim najavljuju novi album je pjesma “Korona hit pozitivan“.

“Ima sve da se puši! U Hala Parku, Zabranjeno pušenje! Zagrebe, radujemo se!” – rekao je Sejo Sexon uoči koncerta.

Hala Park ovog se proljeća, odmah po otvaranju, uvrstio na koncertnu kartu grada Zagreba i postao nezaobilazna postaja kad su u pitanju brojni koncerti u metropoli. U samo dva mjeseca tu su nastupili: Partibrejkers, Laibach, Električni orgazam, Vatra, Kojoti, Artan Lili, Jonathan,Je Veux, Detour, a održano je i nekoliko open air comedy showova.

U istom duhu, s još bogatijim programom, Hala Park korača kroz nadolazeću jesen i zimu.

Više informacija uskoro!

Ulaz na koncert Zabranjenog pušenja biti će moguć uz predočenje EU digitalne COVID potvrde, a za one koji ih nemaju, biti će omogućeno brzo testiranje na ulazu.

Zabranjeno pušenje u Hala Parku – 01.10.2021.

Informacije o ulaznicama.

More in pop!mix/news

To Top