Connect with us

POP!MIX

KISS U ZAGREBU: Najava dolaska legendarne grupe izazvala euforiju!

pop!mix/news

KISS U ZAGREBU: Najava dolaska legendarne grupe izazvala euforiju!

Foto: PR

KISS U ZAGREBU: Najava dolaska legendarne grupe izazvala euforiju!

Prije otprilike dva tjedna brzinom munje proširila se vijest da legendarni bend, KISS, po prvi put dolazi u Hrvatsku! Nema ljubitelja glazbe koji nije podijelio veselje što 9. srpnja 2022. u Arenu Zagreb stižu začetnici ere rock’n’rolla i jedni od vizualno najatraktivnijih glazbenika koji traju više od 45 godina.

I dok Spotify započinje s prodajom ulaznica za virtualne koncerte, Hrvatska, ali i regija, kao da je jedva dočekala najavu istinski velikog imena svjetske glazbene scene i atrakciju uživo.

Ulaznice za KISS u Areni Zagreb puštene su u prodaju prije 10ak dana a već u prvom tjednu koncert KISSa postao je najprodavaniji koncert u Hrvatskoj! Četveroznamenkasta brojka prodanih ulaznica i nevjerojatne reakcije na svim medijskim i društvenim platformama govori da je KISSomanija u kvalitetnom začetku, s planom da za godinu dana dosegne svoj opravdani vrhunac.

Svjetska turneja „End of the Road”, u sklopu koje dolaze u Hrvatsku, njihova je posljednja turneja u karijeri što njihov nastup u Zagrebu čini prvim, ali i posljednjim.
Ovo je ujedno i jedinstvena prilika najodanijim i najžešćim obožavateljima kultnog benda za doživljaj koji se sigurno neće moći ponoviti.
Naime, u ponudi su i specijalni VIP paketi koji nude posebno KISS iskustvo, među ostalim, ekskluzivni pristup KISS Army salonu s ićem i pićem, upoznavanje s bendom, privatni shopping, ali i rijedak trenutak fotografiranja s kultnim čizmama Paula i Genea!

Raspon cijena ulaznica kreće se od 249 kn do 649 kn za FAN PIT, VIP loža stoji 899 kn po ulaznici, dok VIP paketi iznose 6.199 kn i 9.299 kn. Rekli bi, vrtoglavo kao i potplate njihovih čizama, no oni koji su već iskusili ovo iskustvo kažu da susret s poviješću apsolutno vrijedi.

S više od 100 milijuna albuma prodanih diljem svijeta, KISS se smatra jednim od najuspješnijih, najprodavanijih i najpopularniji sastava iz osamdesetih godina prošlog stoljeća. Često ih se spominje kao najutjecajniji hard rock sastav svih vremena a na listi glazbenika na koje su utjecali nalaze se imena poput Metallice, Marilyn Mansona, Anthraxa i Pearl Jama. Njihovi scenski nastupi smatraju se istinski zadivljujućim atrakcijama, a prepoznatljive maske nezaobilazni pečat koji se probio i u mainstream kulturu.

Arena Zagreb 9. srpnja 2022. bit će mjesto neponovljivog glazbenog trenutka – bez ispričavanja, i bez zaustavljanja!

More in pop!mix/news

To Top