Connect with us

POP!MIX

Glasno s tvrđave počinje 8. srpnja, sve je spremno za ljeto koje će se dugo pamtiti

pop!mix/news

Glasno s tvrđave počinje 8. srpnja, sve je spremno za ljeto koje će se dugo pamtiti

Petra Ana Cubelic

Glasno s tvrđave počinje 8. srpnja, sve je spremno za ljeto koje će se dugo pamtiti

U okviru koncertnog programa GLASNO! ovog ljeta nastupaju:

Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor (8. srpnja.), Vojko V & Z++ (15. srpnja), Daleka obala (22. srpnja), LET 3 (12. kolovoza), Neno Belan & Fiumens (19. kolovoza) i TBF uz mladu predgrupu Zo (26.kolovoza)!

 Program „Glasno s tvrđave“ otvara, u četvrtak 8. srpnja, kako drugačije, nego upravo on – Rade Šerbedžija u pratnji svog sastava Zapadni kolodvor.

Jedan jedini i neneponovljivi glumac, pjesnik i glazbenik, svoje obožavatelje će ovoga ljeta dočekati i na Tvrđavi sv. Mihovila s nekim starim, nekim novim i nekim posuđenim pjesmama, a ono što ih čini tako nježno neodoljivim upravo je boemska romantika koju Rade Šerbedžija s lakoćom prenosi publici već i samo vlastitom pojavom.

Nakon toga, već sljedećeg četvrtka, nastavljamo vruće ljeto uz VOJKA V 15. srpnja, a na Tvrđavi mu se ekskluzivno pridružuje i svima već poznati, mladi Osječanin Z++, glazbenik koji je pokrenuo pravu malu revoluciju na domaćoj hip hop i trap sceni! Koncertno besprijekoran, Z++ postavio je nove temelje u koketiranju s raznim glazbenim žanrovima i uspješno otvorio vrata mainstream scene.

Zajedno, Vojko V i Z++ čine dvojac koji će nedvojbeno opravdati status najtraženijih nastupa ovog ljeta, jer nakon velike pozornice Exit festivala dolaze pokoriti još jednu Tvrđavu, i to baš ovu našu najglasniju!

Srpanjski dio programa GLASNO! zatvara koncert Daleke obale 22.srpnja, grupa koja je nedavno koncertom na Ljetnoj pozornici u Opatiji još jednom opravdala status kultne grupe svih generacija. Na koncertu su se redali svima dobro poznati hitovi, koje je publika dočekivala s oduševljenjem, a nakon ovako spektakularnog povratka pozornicama, val dobre energije zasigurno će zapljusnuti i Šibenik.

Program GLASNO se u kolovozu nastavlja s nastupima Let 3, Neno Belan & Fiumens koji će podsjetiti publiku na hitove Đavola, a program završava s velikanima koncertnih pozornica, grupom TBF i mladom predgrupom ZO, koja već osvaja radijski etar ljetnim hitom “Mjesto pod suncem”.

Organizatpro napominju da je početak svih koncerata u 21h, a posjetitelje se moli da pri samom ulasku u prostor Tvrđave sv. Mihovila nose maske, radi moguće gužve i sigurnosti svih posjetitelja. Unutar prostora osiguran je preporučeni razmak za sve posjetitelje.

 

 

Ulaznice za sve koncerte u okviru programa GLASNO! dostupne su putem sustava Eventim, a dodatne popuste omogućuju Mastercard i Maestro.

 

More in pop!mix/news

To Top