Connect with us

POP!MIX

Franka se “Tajno” predstavlja na 66. Zagrebačkom festivalu

pop!mix/news

Franka se “Tajno” predstavlja na 66. Zagrebačkom festivalu

(Fotografija: Facebook @franka.batelic)

Franka se “Tajno” predstavlja na 66. Zagrebačkom festivalu

Nakon sjajne prošle godine, Franka 2019. počinje nastupom na Zagrebačkom festivalu u petak 25. siječnja. Na festivalu sudjeluje s pjesmom “Tajno”, a radi se o singlu koji je ušao na visoko 6. mjesto liste HrTop40.

Pjesma “Tajno” mi je jedna od najdražih s albuma i zaista mi je drago da ću ju izvesti na Zagrebačkom festivalu. Jedva čekam stati na pozornicu i izvesti ju uživo! Ima neka čarobna emocija u pjesmi i sretna sam kada vidim sjajne reakcije slušatelja. Ulazak na top listu s pjesmom “Tajno” u top 10 je pokazatelj da se radio postajama i publici sviđa i iskreno hvala svima na svoj pozitivi koju mi poklanjaju!”, istaknula je Franka.

Osim pjesme “Tajno” i singl “Ti mi nosiš sreću” je u top 10 službene top liste najslušanijih pjesama, a da se radi o pjesmama koje je publika odlično prihvatila svjedoči i činjenica da su svi singlovi s albuma “S tobom” kroz prošlu godinu držali visoke pozicije na HrTop40.

“Kao ti i ja”, “Ti mi nosiš sreću”, te pjesma koja nosi naziv albuma – “S tobom”, našle su se na Frankinom prvom albumu. Prekrasna balada “Nedodirljivi” i za Franku neobična, hrabra, produkcijski snažna pop pjesma “Vojska noćnih leptira”, te potpuno nova, moderna verzija hita grupe Divas iz 90-ih “Oprosti mi” također su dio ovog sjajnog izdanja. Na albumu je i pjesma “Crazy” s kojom je Franka predstavljala Hrvatsku prošle godine na Eurosongu, ali i zanimljiva “Kao ti i ja”, ‘vocal session’ –  gospel, a capella/beatbox verzija u kojoj je Franka surađivala s poznatim ansamblom Husar & Tomčić škole pjevanja.

Na albumu su mjesto pronašle i pjesme bez kojih Franka vjeruje kako njezina priča ne bi bila potpuna. Snimljene su prije glazbenog predaha, a obilježile su njezinu karijeru. Album je objavljen u izdanju izdavačke kuće Karpo Media (glazbeni producent Branimir Mihaljević) i izvršnu produkciju tvrtke Bez komentara (izvršni producent Siniša Bevanda).

More in pop!mix/news

To Top