Connect with us

POP!MIX

Filip Rudan uskoro uživo na zagrebačkom trgu!

pop!mix/news

Filip Rudan uskoro uživo na zagrebačkom trgu!

foto: Petra Mikšik

Filip Rudan uskoro uživo na zagrebačkom trgu!

‘He is the one’ koji je osvojio srca publike i medija!

Nagradom Porin i aktualnim ‘Razinama’ to je potvrdio, a u pripremi je i novi singl

Filip Rudan, jedan od danas najistaknutijih mladih glazbenika – vokalist, gitarist i autor – te dobitnik nagrade Porin za Novog izvođača godine, nastupit će 1. listopada na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića povodom održavanja jubilarnog 30. Zagrebačkog maratona.

Ususret jubilarnom 30. Zagrebačkom maratonu iz organizacije poručuju: „Najmlađi otvaraju ‚show’ već u 10:00 sati s dječjim utrkama – vrtići, predškolarci i učenici osnovnih škola od 1. do 6. razreda. Poslijepodnevni program kreće utrkom na 10km – Garmin 10K u 14:00 sati, a maratonci i polumaratonci će na start u 15:00 sati. Podržite ih i na samom Trgu i uzduž staze, a mi se vidimo na koncertu koji počinje točno u 21:00h.”

U 21:00 na pozornicu na središnjem gradskom trgu popet će se Filip Rudan koji će sa svojim bendom publiku zabaviti izvedbama hvaljenih autorskih pjesama te probranim pop rock repertoarom.

Upečatljivim vokalnim izražajem i emotivnim sviranjem gitare očarao je slušatelje diljem svijeta, a kako zvuči uživo mnogi su imali priliku čuti upravo na Trgu bana Josipa Jelačiča gdje je gostovao na novogodišnjem koncertu. Brojnu publiku i domaće medije posebno je impresionirao izvedbama u Areni Zagreb i pulskoj Areni gdje se kolegama glazbenicima pridružio na koncertima održanima u čast Akiju Rahimovskom, a sve više fanova okuplja i na samostalnim koncertima sa svojim bendom. Već krajem ovog listopada, Filip će sa svojim bendom, u nešto intimnijoj klupskoj atmosferi, održati i samostalni koncert u Saxu – klubu hrvatskih glazbanika.

Podsjetimo, mladi dobitnik nagrade Porin ranije ove godine predstavio je uspješne singlove „He’s Not The One” i „Razine“, a već za ovu jesen Filip priprema novu kantautorsku glazbenu poslasticu.

Zahvaljujući sjajnoj podršci domaćih i regionalnih radio stanica dosadašnje pjesme odmah su pronašale put do slušatelja. Singlovi također bilježe sjajne rezultate na glazbenim platformama, dok na društvenim mrežama i službenom YouTube kanalu konstantno pristižu pohvale sa svih strana svijeta: od Hrvatske i regije preko europskih zemalja do Brazila, SAD-a, Sirije, Šri Lanke pa i daleke Australije!

He is the one koji je osvojio srca i publike i medija što novim uspjesima nastavlja dokazivati.

More in pop!mix/news

To Top