Connect with us

POP!MIX

Ferragosto JAM održava se ovog ljeta u izmijenjenom obliku!

pop!mix/news

Ferragosto JAM održava se ovog ljeta u izmijenjenom obliku!

Foto: Samir Cerić Kovačević

Ferragosto JAM održava se ovog ljeta u izmijenjenom obliku!

Ferragosto JAM održava se ovog ljeta u nešto drugačijim okolnostima i limitiranom obliku uz COVID putovnice. Ovogodišnje izdanje odvit će se na Orahovačkom jezeru u terminu od 5. do 7. kolovoza 2021. pod nazivom Ferragosto JAM 12.5!

Već kupljene ulaznice za Ferragosto JAM 13 bit će moguće iskoristiti za ovogodišnje izdanje festivala, a sam Ferragosto JAM 13 prebacuje se, u svom punom kapacitetu i s najavljenim programom, na 2022. godinu. Od 18 izvođača listu potvrđenih za Ferragosto JAM 12.5 za sada čine: Pips, Chips & Videoclips, Krankšvester, Jonathan, Mašinko, Ajs Nigrutin, Svemirko, Z++, Peki Pele, Zembo Latifa, She Loves Pablo, Debeli Precjednik, Dance Hard w. DJ Kneža, Kozmodisko, …

Program će započeti svaki dan od 18h, kada kreću svirke bendova, a nakon čega slijedi DJ program.

U skladu s mjerama, posjetitelji će samo uz COVID putovnice moći stupiti na jezero i unutar festivalskog prostora. Posjetitelji bez COVID putovnica moći će se testirati na ulazu brzim antigenskim testom, a rezultati testiranja će pristizati u roku od 15 minuta. Svi posjetitelji s negativnim nalazom moći će pristupiti festivalskom prostoru.

Limitirani kontingent ulaznica za ovogodišnje izdanje u prodaji je putem Entrio sustava po cijeni od 150kn. Već kupljene festivalske ulaznice za Ferragosto JAM 13 važeće su za ovo izdanje. Onima koji su već ranije kupili ulaznice, a zbog najavljenih izmjena ili iz bilo kojeg drugog razloga ne planiraju prisustvovati ovogodišnjem limitiranom izdanju festivala, ulaznica će vrijediti za iduću godinu, kada će se festival održati u svom punom kapacitetu, pod uvjetom da ne bude iskorištena za ovogodišnje izdanje festivala. Za one koji ipak žele povrat novca na već kupljene ulaznice, mogu to ostvariti putem linka https://www.entrio.hr/en/refund najkasnije do 18. srpnja 2021.

Ulaznica za Ferragosto JAM omogućuje besplatno kampiranje na mjestima označenim kao festivalski kamp te autobusni prijevoz s kolodvora do samog jezera i nazad.

Ferragosto JAM organizira Dostava Zvuka.

More in pop!mix/news

To Top