Connect with us

POP!MIX

ERICOV singl „No Good“ dobio remix verziju pocket palme

pop!mix/news

ERICOV singl „No Good“ dobio remix verziju pocket palme

Jan Iveta

ERICOV singl „No Good“ dobio remix verziju pocket palme

ERIC je predstavio je remix pjesme „No Good“, koji potpisuje zagrebački duo pocket palma! Remix verzija njegovog aktualnog singla objavljena je nedugo nakon što je debitantskim albumom „I Am Eric“ dospio na sam vrh ljestvice najprodavanijih izdanja u Hrvatskoj, a to veliko priznanje za dvadesetogodišnjeg je kantautora, vokalista, multi instrumentalista i producenta još jedno u nizu značajnih rezultata ostvarenih u jako kratkom razdoblju.

„Jako volim pocket palmu, pjesme su im odlične, a sviđa mi se i njihov glazbeni stil koji je prepoznatljiv i upakiran u modernu produkciju. Veseli me da na sceni imamo izvođače kao što su oni. Remix koji su napravili me na prvu dobio, prezadovoljan sam i presretan što smo ostvarili ovako odličnu suradnju!“, komentirao je ERIC prvu suradnju s hvaljenim duom.

Na remix su se osvrnuli i pocket palma: „Bio nam je gušt raditi na remixu singla No Good jer je Eric stvarno jedan od talentiranijih mladih autora, a prije nekoliko mjeseci imali smo ga priliku i upoznati, tako da se ova suradnja nekako prirodno rodila. Jako smo zadovoljni remixom jer je pjesma poprimila sasvim novi osjećaj koji dosta reflektira stil pocket palme. Sve u svemu, nadamo se i daljnjim suradnjama i nadamo se da će se Ericovim fanovima remix jednako svidjeti kao i nama! :)“

Slušajte „No Good (pocket palma remix)“ na digitalnim glazbenim platformama: https://ERICmusic.lnk.to/NoGoodRmxPP

Album „I Am Eric“, objavljen u izdanju diskografske kuće Universal Music Hrvatska, na jednom mjestu okuplja 11 pjesama, od kojih je 10 napisano na engleskom, a jedna na hrvatskom jeziku. Među njima su se našle zapažene „Not Gonna Let Go“, koja je dospjela na 10. mjesto HR Top 40 ljestvice najemitiranijih pjesama u radijskom eteru, te „Reci mi“ čije smo taktove imali priliku premijerno poslušati tijekom Dore, izbora hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije. Dvadesetogodišnji ERIC „Reci mi“ je napisao, snimio i producirao sam, a singl je ostvario hvalevrijedan uspjeh i dospio na 16. mjesto HR Top 40 ljestvice. Nastupom na Dori svestrani je kantautor još više skrenuo pozornost na sebe, a niz hvaljenih singlova nastavio je sredinom travnja uz „Confidence”, čiji je bio koautor sa samo 16 godina.

Objava prvijenca “I Am Eric“, čiji je distributer u Sjedinjenjenim Američkim Državama diskografska kuća Republic Records (Ariana Grande, The Weeknd, Post Malone…), za ERICA  je tek početak njegovog glazbenog puta, koji već sada pokazuje kako je riječ o glazbeniku koji ima puno razloga da samouvjereno nastavi raditi na svojoj karijeri.

Album „I Am Eric“ dostupan je na digitalnim glazbenim platformama te u fizičkom obliku: https://ERICmusic.lnk.to/iameric

More in pop!mix/news

To Top