Connect with us

POP!MIX

Dubioza Kolektiv nastupila u Vijeću Europe

pop!mix/news

Dubioza Kolektiv nastupila u Vijeću Europe

Foto: by Goran Lizdek

Dubioza Kolektiv nastupila u Vijeću Europe

Grupa Dubioza Kolektiv nastupila je u srijedu na Vijeću Europe u Strasbourgu na Svjetskom forumu demokracije. Headlineri sljedećeg Sea Star festivala i najveći bend ovih prostora poslanicima je izveo tri pjesme –  “No Escape (from Balkan)”, “U.S.A.” i “Bella Ciao”, ali i podsjetio kako je posljednjih nekoliko godina iz BiH otišlo 20% stanovništva te kako Vijeće grupi može pomoći davanjem radnih dozvola.

 

 

Dubioza Kolektiv nedavno je objavila novi singl „Kafana“, prvu pjesmu s novog albuma koji će biti objavljen sljedeće godine. Bend će, uz Cypress Hill, Amelie Lens, Meduzu, Umeka, Vojka V, Buč Kesidi i mnoge druge nastupiti na Sea Star festivalu koji će se 27. i 28. svibnja 2022. održati u umaškoj laguni Stella Maris.

 

 

Sea Star će ponovo pomaknuti početak turističke sezone na kraj svibnja i na brojne pozornice, smještene tek nekoliko metara od mora, dovesti fantastična glazbena imena koja već neko vrijeme imaju Umag zapisan u svojim kalendarima.

 

U prodaji se već nalaze novi kontingenti ulaznica po cijeni od 259 kn, što je ušteda od 30% od finalne cijene, a kupiti se mogu u sustavu Entrio. U ponudi se nalaze i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn i to na Seastarfestival.com te u sustavu Entrio. Informacije o ponudi smještaja i prijevoza bit će objavljene naknadno. Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2022. godine.

 

 

More in pop!mix/news

To Top