Connect with us

POP!MIX

Dalmatino s novom pjesmom “Refužo” na HR Top 40 listi!

pop!mix/news

Dalmatino s novom pjesmom “Refužo” na HR Top 40 listi!

Foto: Promo

Dalmatino s novom pjesmom “Refužo” na HR Top 40 listi!

Dalmatino, jedan od najpoznatijih domaćih glazbenih sastava, koji čine Ivo Jagnjić (autor, vokal, gitara) i Zdravko Sunara (bubnjevi), s nedavno objavljenom novom pjesmom “Refužo” smjestili su se na 35. mjestu HR Top 40 liste radijskog emitiranja.

Riječ je o top listi Hrvatske diskografske udruge, odnosno jedinoj službenoj, točnoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne i lokalne postaje.

Oko vijesti da je predivna nova pjesma “Refužo” novi ulaz među najemitiranijim singlovima u hrvatskom radijskom eteru, grupa Dalmatino ne krije svoje oduševljenje te poručuje: “Izuzetno nas veseli činjenica da je naša pjesma ušla u HR Top 40 listu. To nam je posebno drago, a moramo primijetiti da je dosta zastupljena u hrvatskom radijskom eteru. Što je činjenica koja nas posebno veseli.

Moramo naglasiti važan detalj koji nas raduje, a to je da smo pjesmu postavili u video – i tonskom zapisu na YouTube i u samo petnaestak dana ima preko 200.000 gledanja, što je jedan stvarno super rezultat! Ako sve bude u redu, ako korona opet ne zezne situaciju, imamo ispred nas veselo, živo i radno ljeto i nadamo se da ćemo se vidjeti na nekom od naših koncerata!”.

Dalmatino – Refužo (Official Music Video)

Novi singl “Refužo” predivna je suptilna balada pomalo intrigantnog i misterioznog naziva čija se tematika bazira na poruci o ljubavi s kojom se ne bi trebalo olako razbacivati i dozirati je na rinfuzu. Ideja za novu pjesmu “Refužo” rodila se 2018. godine u Adelaideu na trećoj australskoj turneji Dalmatina.

Singl “Refužo” objavljen je za diskografsku kuću Dancing Bear i riječ je o njihovom prvom materijalu u 2021. godini koji će se nesumnjivo uklopiti u ljetni ambijent koji je pred nama. Nova ljubavna pjesma Dalmatina osvojit će vas upečatljivim stihovima te predivnim melodijama, aranžmanima i vokalnim dionicama koje diraju u srce.

Pjesma je snimljena u studiju Deva, kod Dade Marušića koji je napravio i studijsku verziju video spota. Glazbenici koji su snimali pjesmu su Karlo Dotur i Ivo Jagnjić (gitare); Vedran Gavrić (bass); Ante Gašpardi (klavijature i programiranje); Zdravko Sunara (bubanj, perkusije); Alenka Milano i Rafaela Petric (back vokali).

More in pop!mix/news

To Top