Connect with us

POP!MIX

‘Daleko’ je novi singl Petre Antolić

pop!mix/news

‘Daleko’ je novi singl Petre Antolić

Foto | Velimir Doktor Oga Crljić

‘Daleko’ je novi singl Petre Antolić

Prvim singlom ‘Ti’ Petra Antolić predstavila se široj javnosti te dala naslutiti kojim će nas smjerom voditi svojom glazbom i moćnim vokalom. Sada nam predstavlja svoj drugi singl ‘Daleko’ u maniri pop soula za koji je snimila i spot u režiji Velimira Doktora Oga Crljića, a u aranžmanu i produkciji pjesme suradnju nastavlja s Marijem Rašićem i Matkom Gaćom.

‘’Pjesmu ‘Daleko’ napisala sam u sat vremena. Bila sam jako inspirirana i nije mi trebalo puno da izrazim što osjećam. Ona zapravo govori o kompletnosti jednog bića, a ujedno i čovječnosti. Kroz pjesmu zapravo želim reći da onaj kojeg ne zanima tko si, a ima mišljenje o tome nije ni blizu koliko je daleko i izmiče mu onaj trenutak, sad i ovdje. I zato mislim da bi svi trebali pogledati u nebo koji put, pogledati u sunce, osjetiti tlo pod nogama i živjeti ono što jesmo’’ – poručila je Petra Antolić o novom singlu.

 

 

Tekst i glazbu i ovaj put potpisuje Petra Antolić,  aranžman Mario Rašić, a produkciju pjesme Mario Rašić i Matko Gaće. Lead i prateće vokale otpjevala je Petra, na gitari je bio Nebojša Buhin, na klavijaturama Viktor Lipić, na basu Mario Rašić, a na bubnjevima Matko Gaće. Mastering potpisuje Matej Gobec. Produkciju spota i snimanje potpisuje Matija Gečević Khan, a režiju uz Dr. Ogu potpisuje i Petra Antolić.

More in pop!mix/news

To Top