Connect with us

POP!MIX

Chosque & The Dudes predstavljaju jedinstvenu country pjesmu “Dalje i dalje”

pop!mix/news

Chosque & The Dudes predstavljaju jedinstvenu country pjesmu “Dalje i dalje”

Chosque & The Dudes predstavljaju jedinstvenu country pjesmu “Dalje i dalje”

Zvonimir Ćosić, dugogodišnji član i suradnik mnogih rock bendova i glazbenika u Hrvatskoj, predstavlja nam se autorski u malo drugačijem svijetlu i izričaju, praćen vrsnim glazbenicima hrvatske scene scene. Projekt se zove Chosque & The Dudes i kombinira američki country s hrvatskim jezikom.

“Pjesma je nastala poprilično davno, a odlčio sam ju snimiti sada jer mi nekako pokriva trenutno stanje i odgovara u ovom trenutku života. Taj country touch je vjerojatno posljedica intenzivnog druženja, suradnje, sviruckanja s doajenima country glazbe na ovim prostorima koji, naravno, instrumentalno i sudjeluju u pjesmi. Radi se o veseloj pjesmici o umiranju, nepristajanju na isto, ljubavi i eto, svemu što jedna pristojna pjesma s dozom countryja treba sadržavati. No, na kraju krajeva, ipak je motivirajući i nadam se da će se svidjeti potencijanim slušateljima”, rekao je Zvonimir Ćosić koji potpisuje glazbu i tekst, a s Paulom Kempfom radio je i na aranžmanu. Pjesma je snimana u studijima Jura, Picaboca i Funhouse, a miksali su je i producirali Berko Muratović i Rista Ibrić.

Chosque & The Dudessu: Paul Kempf (klavir/Hammond), Rista Ibrić (violina),
Davor Trošelj Pauk (bubnjevi), Eduard Matešić Jimmy (gitara), Filip Križan (bas gitara), Iva Boršić (prateći vokal) i Zvonimir Ćosić (vokal).

More in pop!mix/news

To Top