Connect with us

POP!MIX

Boris Štok, Jonathan i Silente na Trsatskoj gradini u lipnju

pop!mix/news

Boris Štok, Jonathan i Silente na Trsatskoj gradini u lipnju

Foto: PR

Boris Štok, Jonathan i Silente na Trsatskoj gradini u lipnju

Ljeto na Gradini svoje 16. izdanje imat će na Trsatu u Rijeci u srpnju i kolovozu, a kao uvod u cijeli festival na rasporedu su tri sjajna koncerta Borisa Štoka te grupa Jonathan i Silente.

Sve otvara Boris Štok u petak 11. lipnja. Riječki glazbenik dolazi na krilima singla “Reci mi” kojim je najavio vinilno izdanje albuma “Uvijek dio mene” nominiranog za nagradu Porin.

 

 

Dan nakon njega, u subotu 12. lipnja, nastupit će Jonathan, a na domaćem terenu će još jednom pokazati zašto su jedan od naših najjačih live bendova.

 

U nedjelju, 20. lipnja, na istoj lokaciji nastupit će Silente. Bend dolazi na krilima novog singla “Nikada ovako” koji se našao na vrhovima ljestvica najslušanijih pjesama u Hrvatskoj.

 

 

Sva tri koncerta bit će održana u limitiranom kapacitetu, a događaj će biti organiziran sukladno sa svim u tom trenutku aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Ulaznice za sva tri koncerta kreću u prodaju u petak 28. svibnja na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr.

Pojedinačne cijene ulaznica su za Borisa Štoka 70 kn u pretprodaji, 90 kn na dan koncerta. Ulaznice za nastup Jonathana su 80 kn u pretprodaji, a 100 na dan koncerta, dok će za nastup Silentea u pretprodaji trebati izdvojiti 100 kn, a na dan koncerta 120 kn.

 

More in pop!mix/news

To Top