Connect with us

POP!MIX

Bonaster objavili novi singl i spot “Isti krug”

pop!mix/news

Bonaster objavili novi singl i spot “Isti krug”

YT screenshot

Bonaster objavili novi singl i spot “Isti krug”

Bonaster je objavio novi singl, 5. po redu naziva Isti krug koji govori o samoći, depresiiji i borbi sa svakodnevnom rutinom, a glavni stih pjesme inspiriran je knjigom Žarka Lauševića “Godina prođe, dan nikad”.
Pjesma je snimljena u studiju United POP u Zagrebu kao završni ispit polaznika akademije za audio inženjering, dok su miks i master rađeni u suradnji s Mark Mrakovčićem poznatim glazbenim producentom hrvatske alternativne scene. Glavnu ulogu u spotu glumi Saša Blažeković, a snimanje, produkciju i montažu potpisuje BozooArt.

Bonaster je nezavisni zagrebačko-riječki bend koji se okupio u originalnoj postavi 2018. godine nakon 20-ak godina neaktivnosti. Bend je do sada je objavio 5 pjesama od koje su najzapaženije Solar wind obrada pjesme Le Vent Nous Portera francuske grupe Noir Desir i prvi singl Dobar zvuk koji je ušlao u finale nagrade Mladena Mladenovića 2019. godine.
Članovi benda su: Lovro Mračić – vokal i gitara, Neven Fabijanić – gitara, Jurica Štiglić – bas i Goran Zubak – bubnjevi.

More in pop!mix/news

To Top