Connect with us

POP!MIX

BluVinil predstavlja singl “Heroji”

pop!mix/news

BluVinil predstavlja singl “Heroji”

Foto: PR

BluVinil predstavlja singl “Heroji”

Šibenski pop rock bend BluVinil predstavlja singl i video spot za pjesmu “Heroji” koja će se naći na njihovom novom albumu.

Bend koji je osvojio kritiku i publiku sa singlom “Apaši”, ali i istoimenim albumom, s novim materijalom nastavlja svoj studijski rad. Pjesma “Heroji” uvodi u drugi album, a stilski i vizualno predstavlja, sada već prepoznatljivu, retro estetiku benda.

“S obzirom da nas je sav taj hype u vezi Apaša najblaže rečeno iznenadio, nije nam bilo lako odlučiti koju pjesmu odabrati za iduću. I kako to obično biva, Heroji su došli i spasili stvar u zadnji tren. Pjesma je nastala u jednu večer, zatim smo pošli u Greenwood studio i snimili ju u rekordnom roku. Naš producent Antonino Šimić od prvog je trena shvatio što želimo. Šlag na kraju bilo je snimanje videospota, za kojeg smo ponovno angažirali genijalnog Tomislava Dugandžića, čiji je koncept uzdignuo pjesmu na jednu novu razinu”, poručuje BluVinil.

Novu pjesmu autorski potpisuje Matej Nakić, koji ju je i uglazbio, dok aranžman uz njega potpisuje Bruno Jakelić. I ovoga puta s bendom je na produkciji radio Antonino Šimić iz Greenwood Studia gdje je singl i sniman. Pjesmu prati i videospot za čiju je produkciju zaslužan Tomislav Dugandžić iz Plutons Productions.

Možda i najbrže rastući domaći pop rock bend, BluVinil je prvim autorskim albumom “Apaši” uhvatio nominaciju za Rock&Off nagradu za Veliki prasak. S istoimenom pjesmom je zacementirao svoju poziciju u radijskom eteru, te je singl u samo nekoliko mjeseci prešao 300 000 pregleda na YouTubeu. Prvijenac BluVinila je završio na listama najboljih godišnjih albuma, singl “Apaši” je uvršten u izbore za pjesmu godine, a kritika njihov rad smješta uz one rock i novovalnih velikana.

Novi singl “Heroji” najava je drugog studijskog albuma koji će biti objavljen za LAA. Savršen je to uvod u ljeto i bogati koncertni raspored za BluVinil.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top