Connect with us

POP!MIX

ANTIVALENTINOVO #4 će uz već najavljene izvođače uveličati Bad Copy i Zabranjeno Pušenje

pop!mix/news

ANTIVALENTINOVO #4 će uz već najavljene izvođače uveličati Bad Copy i Zabranjeno Pušenje

(Naslovna fotografija: Saša Midžor Sučić)

ANTIVALENTINOVO #4 će uz već najavljene izvođače uveličati Bad Copy i Zabranjeno Pušenje

Već je poznata informacija da najbolja rock fešta u gradu prerasta u festivalsko izdanje, a sada je na red došlo i otkrivanje novih headlinera. Beogradski hip hop trojac Bad Copy dobro je poznat domaćoj publici koja svaki njihov nastup s nestrpljenjem iščekuje. Oformljeni 2001. godine, velikani srpske i regionalne hip hop scene, iduće godine postaju punoljetni pa će zagrebački nastup u Boćarskom domu biti začinjen selektiranim hitovima među kojima su ‘Ljubav ili pivo’‘Vodio sam devojku na soju’‘Esi mi dobar’ i neizostavni ‘Đastin Biberi’. Ne sumnjamo da će Ajs NigrutinSky Wikluh i Bdat Dzutim (Timbe) za antivalentinovsku publiku pripremiti ubojitu set listu!

(Bad Copy / fotografija: Nemanja Novaković)    

 

Bend uz kojeg su se glazbeno razvijale generacije, a rastu još uvijek, sasvim je sigurno Zabranjeno Pušenje. Njihov staž dug 38 godina iznjedrio je mnoge bezvremenske hitove, teško je izdvojiti tek nekoliko, ali među njima su apsolutno ‘Možeš imat’ moje tijelo’‘Balada o Pišonji i Žugi’‘Dan Republike’‘Hajle Selasije’. Pušenje će nas, kao magični vremenski stroj, vratiti u neka prijašnja vremena, a istovremeno rasplesati novim pjesmama s nedavno predstavljenog, jedanaestog studijskog albuma ‘Šok i nevjerica’. Prenosimo i poziv frontmena Pušenja Davora Sučića poznatijeg kao Sejo Sexon“Svi vi koji hoćete da se upucavate curama na neki drugačiji način, ne preko cvijeća i bonbonijera nego preko pametnih filmova i lijepih ploča, dođite 8. i 9.2. na AntiValentinovo!” 

Dvodnevno slavlje ljubavi bit će začinjeno i humorom Studija smijeha i definitivno je događanje koje se ne propušta! A zbog velikog interesa za limitiranim ulaznicama za četvero, produžili smo njihovu prodaju do 16.12.! Za samo 37,50 kuna po osobi po danu uživajte u odličnim svirkama Leta 3Ramba AmadeusaBad CopyZabranjenog PušenjaTurista i još tri izvrsna benda čija imena otkrivamo uskoro! Rezervacije se dostavljaju na dallas@dallas.hr.

Ulaznice su dostupne putem entrio.hr  sustava te na sljedećem prodajnim mjestima: Dallas Records, Paromlinska 49/1, Zagreb, // Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb // Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb // Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2A

Prodaja ulaznica po early bird cijenama  traje do 16. prosinca:

* jedna osoba – jedan dan – 60 kuna | jedna osoba – festivalska – 100 kuna
* dvije osobe – jedan dan – 100 kuna | dvije osobe – festivalska – 180 kuna

 


Pokrovitelj festivala:

 

More in pop!mix/news

To Top