Connect with us

POP!MIX

Alen Đuras je objavio novi singl „Poslije Tebe“ s kojim najavljuje samostalni iskorak u svojoj glazbenoj karijeri!

pop!mix/news

Alen Đuras je objavio novi singl „Poslije Tebe“ s kojim najavljuje samostalni iskorak u svojoj glazbenoj karijeri!

Alen Đuras je objavio novi singl „Poslije Tebe“ s kojim najavljuje samostalni iskorak u svojoj glazbenoj karijeri!

Najnovija uzdanica izdavačke kuće Rubikon Sound Factory i jedan od predvodnika mlađe generacije glazbenika na hrvatskoj sceni, Alen Đuras, objavio je novi singl „Poslije Tebe“ kojim najavljuje samostalni iskorak u svojoj glazbenoj karijeri.

Naime, Alen se prošle godine priključio tvornici hitova iza koje stoji dvojac Pecotić & Shalla i odlično se uklopio u viziju moderne pop glazbe visoke slušanosti. Prva pjesma, duet „Da ti usne slijedim“ s Antonijom Dorom Pleško, poharala je top liste te se našla u prestižnih Top 10 najslušanijih singlova u 2020. godini na Narodnom radiju.

„Nakon odlično prihvaćenog dueta odlučili smo izaći sa samostalnim singlom ‘Poslije Tebe’. Pjesma ima posebnu energiju koja me privukla na prvu, već sam u studiju znao da je to moj sljedeći singl, taj osjećaj ne vara.“

Njegov vrhunski vokal izvrsno se uklopio u tekst i glazbu Ante Pecotića, dok je za aranžman i produkciju zaslužan producent Bojan Šalamon – Shalla.

„Pjesmu sam doživio izuzetno emotivno jer govori o neuspješnoj ljubavi. Svatko od nas se našao u takvoj životnoj situaciji koja zasigurno nije laka. Pjesma govori o tome kako uvijek postoji šansa za gubitak ljubavi, čak i onda kada se čini da je sve super, baš kao i stih kaže: ‘Poslije kiše dolazi sunce, poslije noći dolazi dan, poslije tebe nema ničega’.“

Video spot sniman na lokacijama diljem otoka Krka potpisuje “Mjuza production” iza kojeg se kriju Vjekoslav Ključarić, Eni Jurišić i Adriana Ključarić, a sam Alen otkriva da je cijela suradnja ispala sasvim spontano. Na snimanju spota svi su se dobro zabavili i cijela ekipa jedva čeka da pjesma i spot ugledaju svjetlo dana.

Ovaj mlad i uspješan glazbenik izdvaja svog mentora, cijenjenog glazbenika Antu Gelu, kao osobu koja je odredila njegov glazbeni put na kojem se sad nalazi. S njim ga, osim velikog prijateljstva, veže i odlična glazbena suradnja te mnoštvo nastupa:

„Ante Gelo je za mene osoba od velike važnosti jer me naučio svemu što znam o glazbi i pokazao mi, u pravom smislu te riječi, velika svjetla pozornice. Uz njegovo mentorstvo sam se profilirao u još boljeg izvođača, a nastupi koje smo zajedno prošli su za mene neprocjenjivo iskustvo. Uvijek je opušten, iskren i spreman na šalu a nastupi u njegovom društvu, bez obzira je li riječ o koncertu, TV angažmanu ili eventu, uvijek su poseban doživljaj!“

 Ulaskom u izdavačku kuću Rubikon Sound Factory Alen je glazbenu ljestvicu postavio visoko i ima velike planove za nadolazeću glazbenu budućnost. Jedva čekamo vidjeti što nam sve sprema!

More in pop!mix/news

To Top