Connect with us

POP!MIX

Aleksandar Baić osvaja novim pop-funk hitom “Tanka nit”

pop!mix/news

Aleksandar Baić osvaja novim pop-funk hitom “Tanka nit”

Foto: PR

Aleksandar Baić osvaja novim pop-funk hitom “Tanka nit”

Nakon velikog hita “Halucinacija” kojim je prošle godine privukao pažnju publike i dominirao radijskim eterom, Aleksandar Baić vraća se uz pop-funk poslasticu “Tanka nit” u izdanju Aquarius Records i Lemon Production.
Pjesmu “Tanka nit” autorski potpisuje Srđan Sekulović Skansi, a kada ju je predstavio Aleksandru bila je to ponuda koja se jednostavno ne odbija:

“Pjesma je postojala ranije kao demo i Skansi me pitao sviđa li mi se. Naravno, rekao sam da, malo smo ju preradili i mogu reći da sam prezadovoljan rezultatom!“, otkrio je Aleksandar te nastavio:

Posebno bih se još jednom zahvalio Skansiju na još jednoj odličnoj pjesmi, Antoninu Šimiću i Aquarius Records na produkciji i potpori i naravno svojoj obitelji i prijateljima!

Pjesmu “Tanka nit” prati i videospot koji je režirao Srđan Sekulović Skansi:

“Za spot smo imali nekoliko ideja,ali na kraju je Skansi odlučio snimiti i spot! Odlučili smo se za minimalistički pristup i jako nam se svidjelo. Na kraju smo se super zabavili,kao i uvijek, sa Skansijem je uvijek gušt za raditi!“, kaže Aleksandar.

Aleksandar Baić pun je planova za budućnost, trenutno radi na novim pjesmama i nadolazećem albumu, a ovu godinu u njegovom životu obilježio je i jedan velik događaj te je pjesmu “Tanka nit” posvetio novoj posebnoj osobi u svojem životu:

Pjesmu bih posvetio svojoj novorođenoj kćeri! Želim joj puno sreće i kvalitetne glazbe!“.

Pjesma “Tanka nit” dostupna je na svim streaming servisima.

Aleksandar Baić – Tanka nit

More in pop!mix/news

To Top