Connect with us

POP!MIX

Album “Uvijek dio mene” Borisa Štoka od sada i na ploči!

pop!mix/news

Album “Uvijek dio mene” Borisa Štoka od sada i na ploči!

Foto: PR

Album “Uvijek dio mene” Borisa Štoka od sada i na ploči!

Boris Štok, vrhunski autor koji bi se savršeno uklopio u aktualnu britansku indie pop scenu, dane najtežeg pandemijskog zatvaranja u Rijeci iskoristio je za stvaranje novih pjesama.

Boris uskoro priprema mnoštvo iznenađenja i vrhunskih glazbenih suradnji, a do tada možete uživati i u LP verziji njegovog posljednjeg albuma “Uvijek dio mene” koji je nominiran za nagradu Porin u kategoriji “Najboljeg albuma alternativne glazbe”.

U prednarudžbi možete naručiti i ekskluzivnu potpisanu verziju albuma, a svoj primjerak po cijeni od 169 kn možete osigurati putem linka: https://hr.cedeterija.com/boris-stok-uvijek-dio-mene-lp-454420/.

Prodaja ploča u prednarudžbi traje do 12. svibnja, a u redovitoj prodaji možete ga pronaći od 16. svibnja u svim boljim glazbenim prodavaonicama i na www.cedeterija.com.

Ovaj inovativni domaći glazbenik 30. travnja nastupit će na zatvaranju EPK u Rijeci, u kojoj će se čim dopusti epidemiološka situacija održati i koncertna promocija albuma, 22 lipnja očekuje ga nastup u Šibeniku na tvrđavi Sv. Mihovil, a uskoro će biti najavljen i koncert u Zagrebu.

More in pop!mix/news

To Top