Connect with us

POP!MIX

Albina je poseban glazbeni gost humanitarno-sportskog spektakla Gem Set Hrvatska

pop!mix/news

Albina je poseban glazbeni gost humanitarno-sportskog spektakla Gem Set Hrvatska

Matea Milevoj

Albina je poseban glazbeni gost humanitarno-sportskog spektakla Gem Set Hrvatska

Humanitarno-sportski spektakl Gem Set Hrvatska u Petrinji iza čije posebne priče stoji Zaklada Marin Čilić službeno je započeo 12. srpnja 2021. Ovogodišnje drugo izdanje u sklopu Tenis Villagea donosi brojne besplatne sadržaje, dok je svaka kupnja ulaznica za centralni dio programa odnosno sportski teniski turnir u parovima, ujedno i donacija za izgradnju sportskog igrališta u Sisačko-moslavačkoj županiji. Turnir je na rasporedu 13. srpnja, a kao posebno iznenađenje najavljen je nastup mlade glazbene zvijezde Albine, koja se posljednjih mjeseci uvukla u srca djeci diljem Hrvatske te je postala jedno od najtraženijih imena domaće scene.

„Počašćena sam pozivom za sudjelovanjem u ovoj hvalevrijednoj akciji. Uz sve nedaće koje su zadesile područje Sisačko-moslavačke županije, borbu koja je dio njihove svakodnevice, od srca se nadam da ću uspjeti donijeti koji osmijeh na dječja lica, moju najiskreniju i najdražu publiku”, izjavila je Albina, koja će svojim nastupom otvoriti završni dio sportskog turnira na novosagrađenom igralištu ispred OŠ Dragutin Tadijanović. Uz aktualni hit „Tick-Tock” Albina priprema i posebnu izvedbu svoje pjesme simboličnog naziva „Imuna Na Strah”.

Ovu plemenitu akciju podržavaju i brojni hrvatski sportski velikani koji će sutra, 13. srpnja, na novosagrađenom igralištu ispred OŠ Dragutina Tadijanovića u parovima zaigrati teniski turnir. Tijekom popodnevnih sati Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić, Nikola Mektić, Luka Modrić, Mate Pavić, Ivan Perišić, Ante Rebić i Donna Vekić te brojni drugi, igrat će prvi dio turnira po skupinama te će se polufinalni i finalni mečevi moći će pratiti putem izravnog televizijskog prijenosa, koji će započeti u 18.30 sati na Drugom programu HRT-a. Voditelji programa su Luka Bulić i Saša Lozar.

Podsjetimo, Tenis village službeno je otvoren 12. srpnja, u 14 sati. Posjetitelje oba dana očekuje mogućnost darivanja krvi u sklopu štanda Autan, mogućnost kontrole madeža od strane liječnika u suradnji s Udrugom Zdravi pod suncem i Ladivalom, aktivacijska zona s pikadom na napuhavanje, prodaja učeničkih ručno izrađenih proizvoda, mini trampolin program treninga organiziranog od strane studenata kineziologije, a moći će i isprobati najnoviji pametni satovi.

Ponedjeljak je rezerviran i za Kids day u sklopu kojega je djeci iz kontejnerskog naselja u Petrinji kao i svoj drugoj omogućen mini trening s Marinom Čilićem i ostalim tenisačima, ali i brojni drugi sadržaji. Nadalje, tu je i Open Air Cinema s filmskim projekcijama, zatim fitness za najmlađe u Be active zoni, programa Ministarstva turizma i sporta kao i razne radionice za najmlađe.

Uvjetovano nužnim epidemiološkim mjera, koje su stupile na snagu od 1. srpnja 2021, ulaz na sportski dio događanja Gem Set Hrvatska, bit će moguć samo uz kupljenu ulaznicu te predočenje EU digitalne COVID potvrde. Ulaznice za veliki sportski spektakl u Petrinji, uz Albinin nastup, koji je na rasporedu 13. srpnja, mogu se osigurati putem sustava Entrio.hr. Svaka kupljena ulaznica za sportski turnir donacija je za izgradnju multifunkcionalnih igrališta u Sisačko-moslavačkoj županiji. Kupite ulaznicu i donirajte!

More in pop!mix/news

To Top