Connect with us

POP!MIX

Albina je objavila spot za novi singl “La La Love”!

pop!mix/news

Albina je objavila spot za novi singl “La La Love”!

Albina je objavila spot za novi singl “La La Love”!

Pjesma je početkom tjedna zaplovila radijskim eterom, a od danas je dostupna i na digitalnim glazbenim servisima

Novi Albinin singl „La La Love” spreman je svojim melodijama i ritmom uljepšati ove ljetne dane, ali i potaknuti na ples u nadolazećoj jeseni i nakon nje – jer kako i poznata izreka kaže, sve što nam je potrebno je – malo „La La Love”! Pjesma je početkom tjedna zaplovila radijskim eterom, a od danas je dostupna na digitalnim glazbenim servisima zajedno sa upečatljivim spotom, koji je  samom najavom izazvao iznimno velik interes.

Slušajte „La La Love”  na digitalnim glazbenim servisima: albina.lnk.to/LaLaLove

„Prateći pjesmu, atmosfera spota Albinu u društvu plesačica Dore MasleAndreje ŽarakMije Petković i Tatjane Bogomolec vodi na tanku granicu između ljubavi i zaluđenosti, nestrpljivosti i iščekivanja”, objasnio je redatelj Luka Sepčić, koji uz Anu Badurinu čini kreativni tim SESTRICE, zaslužan za produkciju spota. „Suradnja s ovim malim energetskim superstarom bila je točno onakva kakvu sam i očekivao. Surađivali smo već na reklami koja je išla za vrijeme Eurosong prijenosa i ta obostrana želja za nastavkom suradnje sada je eksplodirala. Kad energije kliknu, onda se na jednakoj valnoj duljini poklopi i cijeli fantastičan tim!“, nastavlja Luka, koji je kao redatelj iznimno sretan što je Albina s punim povjerenjem prihvatila njegove ideje i viziju zahvaljujući čemu su, dinamikom, emocijama i atmosferom, povezali pjesmu i spot te zaplesali na svima dobro poznatoj granici izmiješanih emocija koje idu uz zaljubljenost.

„Atmosfera na snimanju je bila vruća, haha, u svakom smislu te riječi! Stvarno je svaki član ekipe dao svoj maksimum”, izjavila je Albina. Činjenica da je pjesma plasirana u samom srcu ljetne sezone govori koliko se na važnosti pridavalo svakom detalju, kako u glazbenom tako i u vizualnom smislu. „S obzirom na to da je ‘La La Love’ jako moderna, fresh i catchy pjesma, zahtijeva jednako tako moderan i svjež popratni vizualni segment, a budući da smatram kako su SESTRICE u velikoj mjeri vizualno osvježili našu glazbenu scenu, suradnja s njima bila je pun pogodak”, nastavlja Albina, „Veliki sam fan njihovog rada te mi je, kada je karijera u pitanju, ovom suradnjom ostvarena još jedna želja.” Među zaslužnima za atraktivan stil i estetiku videospota bili su i Helena Janjušević (koreografija), Stefanom Orlićem (styling), RukaBeauty (makeup) i Franić Salon/Martin Posavec (frizura).

Radeći na novoj pjesmi, Albini se paralelno ostvarila i želja da zapjeva na španjolskom jeziku. „Zašto baš španjolski? Pa vrlo jednostavno – zato što pjesma u velikoj mjeri posjeduje taj latino prizvuk koji se najbolje ljubi upravo sa španjolskim jezikom!”, spremno je odgovorila, dodavši kako se tekst koji joj je spontano došao u naletu inspiracije idealno poklopio sa samom melodijom i aranžmanom. „Svi koji me poznaju, znaju da gotovo razmišljam na tom jeziku!”, poručila je glazbenica koja je španjolski jezik počela usvajati još kao dijete te ga je uz višegodišnje učenje usavršila na prilično visokoj razini.

 

Uz Albinu, pjesmu supotpisuju Max Cinnamon (engleski dio teksta) i Branimir Mihaljević (glazba, aranžman, produkcija). Njenom hvaljenom autorskom timu ovog se puta pridružio i Branimirov sin Marko Mihaljević (glazba). Pjesmu ljetne atmosfere, snimljenu u zagrebačkom Karpo Media Studiju, uz finalni mastering Nikodema Milewskog, autorski tim na umu je imao već neko vrijeme. „Htio sam da novi Albinin singl bude pjesma koju bih i sam želio čuti na radiju u ovim ljetnim danima. Pozitivna, moderna, malo neobična, drugačija, ali opet simpatična i catchy“, izjavio je Branimir Mihaljević.

Objavom novog singla Albina je započela još jedno uzbudljivo poglavlje u karijeri. Podsjećamo, mlada se glazbenica široj publici predstavila 2020. godine te je u vrlo kratkom vremenu postigla hvalevrijedna ostvarenja, među kojima i predstavljanje Hrvatske na Izboru za pjesmu Eurovizije 2021. godine. Njen hit singl „Tick-Tock” osvojio je radijski eter, a značajan uspjeh ostvario je i na digitalnim glazbenim platformama te se našao na Spotify Viral 50 – Global ljestvici.

„La La Love” (official video)

More in pop!mix/news

To Top