Connect with us

POP!MIX

Hip hop dvojac Tram 11 u četvrtak 21. listopada nastupa u Vintage Industrial

pop!mix/news

Hip hop dvojac Tram 11 u četvrtak 21. listopada nastupa u Vintage Industrial

Foto: PR

Hip hop dvojac Tram 11 u četvrtak 21. listopada nastupa u Vintage Industrial

Dostava Zvuka dovodi legendarni zagrebački hip hop dvojac Tram 11 u četvrtak 21. listopada u Vintage Industrial. Target i General Woo će u jedinstvenoj klupskoj atmosferi podsjetiti na kultne numere s prva dva albuma, ali i predstaviti materijale s nadolazećeg izdanja.

Nenad Šimun (Target) i Srđan Ćuk (General Woo) karijeru benda Tram 11 započeli su 1996. godine postavljajući temelje domaćeg hip hopa. U diskografiji broje albume „Čovječe ne ljuti se” (1999.), „Vručina gradskog asfalta” (2000.) i kompilaciju „Tajna crne kutije” (2003.), nakon koje prestaju sa zajedničkim radom i posvećuju se solo karijerama.

Na njihovo ponovno okupljanje čekalo se 14 godina, a da je publika itekako željna još uvijek aktualnih oštrih kritika sustavu i društvu potvrdila je činjenica da se povratnički koncert u Domu sportova rasprodao u rekordnom roku. Vintage Industrialom u četvrtak će se oriti hitovi poput „Vrućina gradskog asfalta”, „Samo kod nas”, „Kaj ima lima”, „Pad sistema” i brojne druge koje su se urezale u odrastanje generacija i oblikovale domaću i regionalnu scenu.

ULAZNICE I VAŽNA NAPOMENA
Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 80 kn mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), ili putem Entrio sustava. Na dan promocije za ulaznice će biti potrebno izdvojiti 90 kn.

Promocija će se održati u skladu sa svim mjerama i preporukama Stožera, na ulazu će biti potrebno pokazati COVID potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci, te predočiti osobnu iskaznicu.

Na ulazu će biti omogućeno i testiranje, koje će vršiti poliklinika “Vaš pregled”. Cijena testa je 50kn. Testiranje će se moći napraviti od 19:30 do 21:30h.

Koncert organizira Dostava Zvuka.

FB event: https://web.facebook.com/events/233524438820661

More in pop!mix/news

To Top