Connect with us

POP!MIX

Virtualni koncert Josipe Lisac oduševio publiku diljem svijeta

pop!mix/news

Virtualni koncert Josipe Lisac oduševio publiku diljem svijeta

Foto: Nikola Knežević

Virtualni koncert Josipe Lisac oduševio publiku diljem svijeta

Jedinstven, u nedjelju održan, virtualni koncert Josipe Lisac jednoglasno je oduševio brojnu publiku diljem svijeta. Na Valentinovo i njezin rođendan, datum na koji Josipa i inače nastupa, ove je godine je stigao njezin premijeran online projekt pokazavši koliko je superiorna i u ovim specifičnim uvjetima.

Sjajan koncert otvoren antologijskom „Što me čini sretnom“ te zatvoren proročanskom „Ispočetka“ donio je profinjen presjek nekih od najvažnijih djela Josipine karijere, uz jedan naklon starim i novi radovima, među kojima su se našle „O jednoj mladosti“, „Magla“, „Hir, hir, hir“, „1000 razloga“, „Danas sam luda“, „Ležaj od suza“, „Gdje Dunav ljubi nebo“ i mnoge druge.

Oduševljeni komentari zatrpali su chat box Entriove platforme na kojoj se gledao stream, kao i Josipine društvene mreže i to ponajviše komentarima na račun izvedbe, ali i pozdravima sa svih strana planete. Ulaznice za ovaj ekskluzivan susret s našom najvećom glazbenom umjetnicom prodane su, naime, u više od 30 zemalja, na nekoliko kontinenata.

 

More in pop!mix/news

To Top